Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abi kar yağışı bi dursa arabayi cikarcam ama hava çok fena Başka bi çalışma olabilir belki abi o benimde sonradan aklıma geldi çok ince onlar çıkabilir
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bazen bu tarz ince olan kısımlar kesilirken sorun yaşatıyor diye pek yanaşmıyolar ondan söyledim kar kış geçsin daha farklı fikirler çalışmalarda çıkabilir denemiş oluruz hepsini
Bazen bu tarz ince olan kısımlar kesilirken sorun yaşatıyor diye pek yanaşmıyolar ondan söyledim kar kış geçsin daha farklı fikirler çalışmalarda çıkabilir denemiş oluruz hepsini
Bizim Konya'da 3G derler ( Gar,Gış,Gıyamet) geçsin o zaman yeni çalışmaları da görelim
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
@N.Emin kardeşim gold olan çok daha güzel bunu bastırdınızmı deneme olarak basırdıysanız ölçülerini alabilirmiyim emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuşlar .
@N.Emin kardeşim gold olan çok daha güzel bunu bastırdınızmı deneme olarak basırdıysanız ölçülerini alabilirmiyim emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuşlar .
Aslı Rottenmeier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Gold olanı pek beğendim, emeğinize sağlık [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son deneme fotoğrafındaki araç sahibi Gürbüz abi hazırlamış sticker çalışmasını o yapıyordu. Bana gönderdi bende paylaştım. Kendisi de forumda zaten. Eğer herkes beğenirse basım işlemi yapılacak
Renkler ayarlanabilir sanırım. Benim daha önceki çalışmalarda aldığım cevap damla sticker şeklinde olması isteniyordu. Bu şekilde düz sticker mi yoksa damla sticker mı? Ve sticker'ın araçların neresine yapıştırılması ? Yan camlara, bagaj camına yada ön cam üst kısmına? Ona göre proje yürütmek daha kolay olur ?
Yorum Yap