beklemedeyiz.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2017
Çöküş
X
-
Çok değişik güzel olmuş ama bizim memlekette zor işler bunlar vallaAslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Şerit olur mu olmaz kı derken adam arabayı cizgi romana çevirmiş, ama güzel de olmuş hani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
17 psi mı ? ahahah 20 psi ile redline a soktum kendimiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSagol Serkancim tansyon 17psi yi buldu doktor overboost olmusun dedi
20 psi peak / 13 cont basınç ile yürüttüm bu makineyi abi
hastaneye gitsem doktor kapıdan kovacaktı sen insan değilsin diye
Bir yorum yaz:
-
ALL4'ü olanlar için kar keyif,bizim için çile.
Yazın Beylikdüzü kışın Beydağ.☺☺

Nokia 3310 ile Gönderildi
Bir yorum yaz:
-

Bi OlFor değil ama idare edin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
baya iyi olmus bu yaAslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Şerit olur mu olmaz kı derken adam arabayı cizgi romana çevirmiş, ama güzel de olmuş hani.
Bir yorum yaz:
-
Trafikte kazaya sebebiyet verir bu ya.[emoji23][emoji23][emoji23]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Bir yorum yaz:
-

Bir yorum yaz:
-
2 ocak 4 ocak ve 6 ocağa final koyan okul yüzünden reinaya gidemedim allahtan gidememşim yurtta kutladık belki bizde o insanlar arasında olacaktık hala işin şokundayım...
Bir yorum yaz:
-
Herkese mutlu yıllar guzel dilekler demek isterdim ama guzelim Türkiye'de degisen hic birsey olmayacagını ilk dklar da gorduk. Umarım hersey eskisi gibi guzel ve mutlu bir ulke olma ümidi ile. İlk gece yasanan olayda hayatını kaybetlere rahmet, yaralılara sifa diliyorum.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Yeni yılın ilk pazartesinden herkese günaydın, yeni bi sayfa açmak, seyahat göstergesi sıfırlamak, arabayı temizlemek ve diyete başlamak için mükemmel zaman.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: