Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kasım'da Aşk Başkadır Diyor ve Hosgeldin Kasım 2016 Diyorum :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bitti dediler kanka pastırma sıcakları ıcın Havayı koklayan adamı arıyorum
    Daha ne istiyosunuz yarın birgün kestane soğukları geldimi napacapuk.[emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

2016 beni hiç ama hiiç sarmadı.. 2017 yi gelsin diye beklemedeyim neyseki az kaldı
      34 NAD 99 '06 JCW
      34 AR 3221 '11 JCW
      34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Kasımla birlikte sadece aşklar değil cezalarda başkadır buyrun okuyun ;

RESMI Gazete’de olağanüstü hal kapsamında (OHAL) önceki gün yayımlanan kanun hükmünde kararname (KHK) çerçevesindeKİ yapılan değişiklkler.

ARAÇTA RUHSAT
        Ruhsatını araçta bulundurmayan veya tescil plakasını monte edilmesi gereken yerin dışında farklı bir yere takan sürücülere 92 TL ceza verilecek. Araç bilgileri doğrulanıncaya ve plaka uygun yere takılıncaya kadar araç trafikten men edilecek.

KABARTMALAR
        Yönetmelikte belirtilen nitelik veya ölçülere aykırı plaka takan, öngörülen sayıda plaka takmayan ya da farklı okunmasına veya okunamamasına neden olacak şekilde plakasında değişiklik yapan araç sahibine 412 TL ceza verilecek.

Plakanın uygun duruma getirilmesi için 7 gün süre tanınacak.Bu süre sonunda tescil plakalarını uygun duruma getirmeyenler hakkında 844 TL ceza verilerek tescil plakası uygun duruma getirilinceye kadar araç trafikten men edilecek. Böylece, kabartma plaka kullanmanın önüne geçilecek.

PLAKASIZ ARAÇ
        Tescilli aracı plakasız kullanan sürücüye 1.698 TL ceza verilecek, plaka takılıncaya kadar araç trafikten men edilecek.

SAHTE PLAKA
        Başka bir araca tescilli veya sahte plakayı takan veya kullananlara 5 bin TL para cezası verilecek ve araç trafikten men edilecek.

PLAKA BASIMI
        Basılı kâğıtlar ve tescil plakalarının yetkilendirilenler dışında basımını veya dağıtımını yapanlara 10 bin TL para cezası verilecek.

Yorum Yap

Bu plakalara hangileri dahil acaba? App dedigimiz karakterler orjinal karakter cunku..

Sent from my iPhone using Tapatalk
          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bu plakalara hangileri dahil acaba? App dedigimiz karakterler orjinal karakter cunku..

Biran önce app plakalarınızı sökün

KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ

DÖRDÜNCÜ KISIM
            Araçların Tescil İşlemleri, Motorlu Araçlara
            Ait Şartlar İle Muayeneleri

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
            Tescil Plakaları

Nitelik ve Ölçüleri
            Madde 53- (Değişik:RG-9/9/2011-28049)
            Tescil plakalarının niteliklerine ve ölçülerine ait esaslar aşağıda gösterilmiştir.
            a) Nitelikleri
            Tescil plakaları, 0.97 mm. kalınlığında DIN 1745 standardına uygun AL 99,5 F11 ½ sertlikte, gerilme kuvveti 100-150 N/mm, % 0.2 akıcılık sınırı, en az 90 N/mm, uzama direnci en az % 6 (a 10) standardında dikdörtgen biçiminde alüminyumdan yapılır.
            Harf ve rakamlar ile plaka kenarları preste en az 1, en çok 3 milimetre kabartılır ve köşeleri 1 santimetre yarıçapla yuvarlatılır. Plaka kenarları (bordürü) genişliği 5 milimetre olur.
            Geçici plakalardan gümrük plakaları ile altı güne kadar verilen plakalar, plastik veya karton kâğıttan yapılabilir. Bunların üzerinde ayrıca sol üst köşeden sağ alt köşeye doğru 2 santimetre genişlikte beyaz renkli bir bant bulunur.
            b) Ölçüleri
            1) Motorlu bisiklet, motosiklet, yük motosikleti ve lastik tekerlekli traktörlerde 15x24 santimetre,
            2) (Değişik:RG-21/3/2012-28240) Otomobil, kamyonet, minibüs, kamyon, çekici ve otobüslerde ön plaka 11x52, arka plaka 11x52 veya 21x32 santimetre; plaka yerlerinin bu ölçülere uymaması halinde ölçüler 15x30 santimetre,
            en ve boyda olur.

MADDE 54 – (Başlığı ile birlikte değişik:RG-21/3/2012-28240)
            Tescil plakaları araçlara aşağıda gösterildiği şekilde ve sayıda takılır.
            a) Motorlu bisiklet ve motosikletlere; yerden 20 ila 150 santimetre yükseklikte araç arka kısmında ve araç boyuna eksenine dik olacak şekilde bir adet,
            b) Römork ve yarı römorklara arkada yerden 30 ila 120 santimetre yükseklikte römork boyuna eksenine dik olacak şekilde bir adet,
            c) Yük motosikletleri ile diğer motorlu araçlara; biri ön, diğeri arkada yerden 30 ila 120 santimetre yükseklikte araç boyuna eksenine dik olacak şekilde iki adet,
            ç) Traktörlerde; biri ön, diğeri arkada yerden 30 ila 400 santimetre yükseklikte araç boyuna eksenine dik olacak şekilde iki adet,
            Tescil plakaları, aracın boyuna ekseninde veya sol tarafında, alt kenarı aracın tampon alt seviyesinin üstünde kalacak, yanlarından taşmayacak, sallanmayacak, düşmeyecek ve kolayca okunabilecek şekilde takılır.
            d) Takılacak yerlerin uygun olmaması halinde tescil kuruluşunun izni ile;
            1) 11x52 santimetre en ve boyundaki ön plaka arkaya,
            2) Araç ekseni üzerine yerleştirilecek olanlar sol tarafa,
            3) Arka plakaların üst kenarı 200 santimetreye kadar,
            taktırılabilir.

Yorum Yap

Benim plakalarım çift mühürlü bunlarda srun olmaz herhalde Birde bakılacak onca şey varken plakalarla uğtaşmaları komedi geliyo bana .
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Appnin harf karakterine aksi birsey yazmiyor sanirim ya, ya da ben mi kaciriyorum gozden

doayen!

Yorum Yap

Appnin harf karakterine aksi birsey yazmiyor sanirim ya, ya da ben mi kaciriyorum gozden

Mühürlü, tescilli plakaya sorun olmaz herhalde...bir de kimse cetvelle mm ölçmeye kalkmaz diye düşünüyorum...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
                  1) R59 Cooper S '13
                  2) R60 LCI Cooper S '14
                  3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

istanbul app lerde muhurunuz varsa sorun olacagini sanmiyorum. ama muhursuz olursa sikinti gibi duruyor. ben app leri muhurlettim bakalim tecrube ederiz bugun yarin illaki[emoji3]

sigpic

Yorum Yap

Ben bu plaka olayını anlamıyorum. App İstanbul'da normal baskı iken bizim Konya'da ince baskı var. Kanun İstanbul'da mı kanun yoksa Konya'da mı? Standart tek tip yapsınlar madem ona göre ceza yazsınlar ama mantıklı hiçbir açıklama yapamıyorlar ve kendileri de hiç bişey bilmiyorlar. Bence öncelikle bu mesele çözülmeli ben bu işten çok çektim kaç polis memuru ile tartıştım.

R55
                      NEA 42EMN92

Yorum Yap

GÜnaydın
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          GÜnaydın
                          Günaydın,Nasıl geçiyor Kasım ayı
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Günaydın,Nasıl geçiyor Kasım ayı
                            Eski eylüller gibi ılık esen rüzgarlarla keyifli son kalan agaclarin yaoraklarinin cikardiklari seslere sasirmakla geciyor kasım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

uykudan baska bisey dusunemiyorum carpti beni kasim ayi
                              doayen!

Yorum Yap

uykudan baska bisey dusunemiyorum carpti beni kasim ayi
                                Bu saatlerin duzeltilmemesi mahvetti beni resmen Almanyadan geldim 2 saat fark var arada Amerikadan gelirken jet lag olmadim Almanyadan gelirken oldum resmen, bir de sabah karanlikta uyanmak zaten biyolojiye aykiri o yuzden calisanlarimizin ureticiliklerini artirmak icin calisma saatlerini 1 saat ileriye aldik saat 10 ile 7 arasi calisiyoruz
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X