Tmm abi ondanda siparis verelim. Petlas yazısı ne kadar guzel olur sa, 😁😁
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Lastik Yazısı
Çöküş
X
-
eyv. çok saolAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel olmus elinize saglik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
bence ik öncelik beyaz ama sarıda fena durmaz gibi gelio fümeyle sarı güzel oluo ama tabi tercih seninAslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFüme renge araca hangi renk daha guzel gider? Kırmızı, Beyaz, Mavi mi ?
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Kıskandım valla,maşallah çok güzel olmuş.
Onur kardo adama mesaj at sipariş adetini çoğalttır.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Füme renge araca hangi renk daha guzel gider? Kırmızı, Beyaz, Mavi mi ?
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Eline saglık abi cok guzel olmus gercekten. Bende siparis vereyim hemen ✌😁
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Siyah hiç aklıma gelmedi valla 5 tane beyaz siparişi verdimAslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevy. ne demek ben 2 tane kalemle hepsini boyadım tavsiyem 3 4 tane al bitanede siyah al derim kaçan yerler olursa siyahla kapatırsın
fiyatlarıda çok komik 
Satıcıya mesaj atayım da birini siyah yollasın bari
Bir yorum yaz:
-
evy. ne demek ben 2 tane kalemle hepsini boyadım tavsiyem 3 4 tane al bitanede siyah al derim kaçan yerler olursa siyahla kapatırsınAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiparişi verdim teşekkür ederim
fiyatlarıda çok komik
Bir yorum yaz:
-
Valla benim yaptığıma göre çok güzel duruyorAslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLİNK BU
http://www.aliexpress.com/item/12-Co...08.0.76.6OXXnB
BUDA SON HALİ
[ATTACH]7759[/ATTACH][ATTACH]7760[/ATTACH][ATTACH]7761[/ATTACH][ATTACH]7762[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yapmak istiyorum ama lastik markası Petlas olunca vazgeçiyorum sonra.[emoji23][emoji23]
valla ben lastikleri değiiştrimeye niyetliydim 215/45/18 215/40/18 çok baktım bulamadım sonra bunun yazıları güzel olduğunu fark ettim küçükdeğil en azından biraz büyük sonra bu oldu işte
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Bende yapmak istiyorum ama lastik markası Petlas olunca vazgeçiyorum sonra.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Sana zahmet ürünün linkini atman mümkün mü alıp bende deneyeyim biAslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla hala boyuyorum öyle söylüyüm inş uzun ömürlü olur
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: