Arkadaşlar birşeye kafam takıldı malum yeni jcw bodykit taktırdım , az buz para da değil neredeyse 2. el araç parası , şimdi kafama takılan soru şu , kaza yaptım diyelim tamponlar kırıldı dağıldı , servise gittim ayn diyelim (anlaşmalıysa neyse) veya herhangi bir özel servise exper tampon değişimini kabul ettiğinde jcw tampon mu takılır yeniden , yoksa normal S tamponu mu ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Araç kaskosu sorunsalı ?...
Çöküş
X
-
fabrika çıkışlı jcw bodykit olanlarda ruhsatta jcw diye işlimidir ? Sadece bodykit olanlarda ? Onlarda kasko yaptırırken işletiyor mu ? Yani kaza yapsam benim arabam fabrika çıkışlı jcw bodykit li desem ? Yani atıyorum eski arabam fabrika çıkışlı mugen tamponluydu kaskoya mugen diye işletmedim ? Gerçi kaza da yapmadım ama ilk defa duyuyorum bu şekilde işletileceğini.. Bodykit'i aldıgım yerden fatura da almam lazım herlade ?Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBodykiti kaskoya isletmeniz gerekiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Normalde kaskoya islenmesi gerekiyor. Ancak ben audi marka aracimi s line a cevirmistim. Kaza yaptigimda servis tamponumu degistirdi tekrardan s line verdi
ama benim sansima oldu boyle bisey
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
benim bildigim fatura ile gitmeniz gerekmiyor. sadece tamponlarin ne kadara alindigini belirtmeniz gerekiyor. (benim sigortacim bu sekilde soylemisti bana en azindan)doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Araç kaskosu sorunsalı ?...
3 serisi aracimda basima geldi benim de, sonradan disini m pakete cevirmistim. tampon degisimi verdi eksper, bursada ozel serviste bakilmisti aracima, servis sahibi arkadasimdi dedi sisteme girdigimde bu araca ait biri normal biri m paket olarak iki tampon secenegi cikiyor ben hangisini istersem kasko onu takmak zorunda dedi. orjinali 1.050 tl iken m tampon olani 2.200 tl idi ve hic itiraz bile etmeden m tamponu taktilar.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap

Yorum Yap