Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bole mi oluyo artik ?
Çöküş
X
-
Berna
-
Berna biz Nazli'yla hep karsilikli iciyoruz kahvemizi.. Kahve saatlerimiz var. Farkli Starbucks'larda (sponsor olurlar belki diye marka adi vereyim dedim :P) bulusup, iceceklerimizin siparisini verip Whats App'ten foto paylasimi yapiyoruz )
Wishman bizde Cumartesi sabahtan gidip, yemekten sonra donecegiz. Pazar gunu icinde size de uyarsa Mei ile birlikte Seferihisar'da tekneyle acilacagiz. Katilmak isterseniz seviniriz..
Berna/Baran Cumartesi aksami yemege katilir misiniz? Yoksa yemekten sonra tatli/kahve/icki olayina mi girelim?
Yorum Yap
-
Berna
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna biz Nazli'yla hep karsilikli iciyoruz kahvemizi.. Kahve saatlerimiz var. Farkli Starbucks'larda (sponsor olurlar belki diye marka adi vereyim dedim :P) bulusup, iceceklerimizin siparisini verip Whats App'ten foto paylasimi yapiyoruz )
Berna/Baran Cumartesi aksami yemege katilir misiniz? Yoksa yemekten sonra tatli/kahve/icki olayina mi girelim?
Kahve olayına gelince de Nazlı;dönüşte kahve icmeye Nişantaşı'na geliyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbuldan da yetiş sen e mi :=)
yaa bernaaaa bizde iyiki can'la bi frappucino ictik yani ayricaa kimsede gelmedi dondugun gibi nisantasina bekliyoorum seni yemek yiyecegiz telafi edecegim hihihihihihihihih
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
özgür veya kaan yanına + olarak benı yapabılırler hahahahaha[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet baskan.. Ekmek yok (Bread olarak var tabi de, cok yeme yine de sen )
Berna/Baran onur konuklarimiz,
Haktan + Inci
Wishman + Mei
Ozgur
Kaan
(Ozgur ve Kaan dilerlerse birbirlerine + yapabilirler )))Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
h.ata
bayramda bodrumdayım sımdı yanlıs anlamadıysam reıs bodrumdasın dogrumuve ayrıca kımler var baska???
Yorum Yap
Yorum Yap