Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Garajj.com / Online Garaj Projesi

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Garajj.com / Online Garaj Projesi

    Arkadaşlar selamlar,

    Öncelikle MCTR'de bu tip konulara ne kadar sıcak bakıldığından tam olarak emin olamadığım için, reklam amacıyla açmadığımı belirterek başlamak isterim.

    Üye olduğum dönemde kendimi tanıttığım konuda da bahsetmiştim, profesyonel olarak yabancı bir bankada dijital pazarlama yöneticisi olarak çalışıyorum. Bunun yanı sıra 15 yılı aşkın internet hayatımda pek çok bağımsız proje yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.

    Mesleğim olduğu için internette reklam nasıl yapılır ve nasıl yapılmaz konularına son derece hakim olduğum için bu mesajımı anlayışla karşılayacağınızı düşündüm.

    * * *

    Yakın zamanda yaptığım bir projeden elimde kalan kodları, yine 7-8 yıldır elimde olup atıl durumda bekleyen ....................................... alan adına kopyalayarak basit bir .........Garaj projesine dönüştürdüm.

    Aslında başlarken düşündüğüm kadar basit olmadı ve yapmışken daha iyi ve sağlam bir altyapı olsun, kullanıcılar birbirlerini follow edebilsin vb gibi düşünceler şekillendikçe başladığımdan biraz daha farklı bir noktada nihayete erdi.

    Hatta daha önce herhangi bir tecrübem olmamasına rağmen Apple cihazlar için ufak da bir mobil uygulama yazarak dün gece itibariyle yayına aldım.

    ....................................

    Ben otomobiller ile ilgili aktif olarak sadece bu forumu takip ediyorum ve biraz da tek tıkla kişilerin araba fotoğraflarına, bilgilerine ulaşmak, gün içerisinde açıp yeni yüklenen neler var diye bakabileceğim bir uygulama olsa diye düşünürken böyle bir noktaya geldi aslında.

    Özetle "Araba instagramı" gibi ifade edebileceğim, kendimize ait ................................... gibi bir bağlantı üzerinde arabamızla ilgili fotoğrafları paylaşabileceğimiz bir yapı hazırladım. Forumlarda vb kolay linklenebilmesi adına da şu şekilde otomatik imzalar üreten bir bölüm ekledim.

    .................................................. .................................................. ......................................

    .................................................. .................................................. ..................................

    .................................................. .................................................. .................................................. ....

    Bir de birbirini tanıyan ya da en azından ismine/rumuzuna aşina insanlar olarak daha kolay takip edebilmemiz adına Araba Networklerinin yer aldığı bir bölüm hazırladım. Mesela üye olup Mini Club TR networkunu follow ettiğinizde, diğer tüm takipçilerin yüklemeleri uygulama tarafından karşınıza getirilebiliyor.

    .................................................. .................................................. ....................................

    Bağlanırsanız göreceksiniz şu an çok yeni ve ben dahil sadece 2 üyesi var İlk olarak sizlerle paylaşmak istedim.

    Belirttiğim gibi reklam gibi algılansın istemiyorum, o tarafa ayırdığım bir bütçe ve strateji zaten var. Site üzerinde herhangi bir açık kullanıcı etkileşimi olmadığından herhangi bir forum platformuyla rakip de değil, aksine forum üyelerinin işlerini kolaylaştıracak bir hizmet sunmayı hedefliyor.

    Sonuçta başladığım bir işi ilerleyen aşamalarda büyütmeyi tabiki hedefliyorum ancak büyüme potansiyeli olan pek çok proje sıfırdan başladığına göre, belki şu an sıfır noktasına tanıklık eden ilk kişiler olabilirsiniz

    .................................................. .................................................. ..........................
    @erhantezakar

    #2
    @Erhan Günaydın dün akşamdan itibaren konudan haberdarım ancak inceleyecek fazla vaktim olmadı ama ilk bakışta ve senin değiminle reklam amaçlı olmasa dahi forum içinde forum oluşturma gibi bi durum oluyor bu ilk bakışımda ! Yukarıda bahsedilen herşeyi zaten Tapatalk uygulaması ile Android ve İos cihazlarda zaten kolaylıkla kullanabiliyoruz. YUkarıdaki mesajda bikaç düzenleme yaptıktan sonra konuyu kapatacağım ancak detaylı incelemem sonunda nihayi kararı verip tarafına özel mesaj vasıtası ile yada numaranı bana ulaştırırsan arayarakta bilgilendirme yapacağım. Bizim senin art niyetli olmadığını anladığımız gibi seninde bu konuda bizim art niyetli olmayacağımızı anlayacağını ve bize hak vereceğini umuyorum şimdiden Teşekkür ederim.
    IS IT LOVE?

    www.MINIClubTR.com

    sigpic

    Yorum Yap

    Hazırlanıyor...
    X