Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hosgeldin Haziran 2016 (:
Çöküş
X
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl içiyorsun şu çorbayı yahu?
Sent from my iPhone using TapatalkAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 katiliyorumm
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster+2 oldu. Adını duyunca acayip oluyorum
NEA 42EMN92sigpic
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCook guzel cook guzel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşkembe güzeldir de asıl tuzlama güzeldir
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster+3 diyor Onur
Yorum Yap
-
Haziran ayı herkese güzel mutlu saglik ve neşe dolu geçmesini diliyorum.
Umarım buluşmalar herkesin gelebileceği ortak yerler yada eşit şekilde imi yakada olur.
İşkembe candır gerisi heyecan bol sarımsaklı ve sirkeli harika )
+1 geliyorum
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster@baturali adamsin [emoji1477][emoji1477][emoji1477]
Doktoru dusundum ve kartal sahil koz kanatta yapalim dedim ordanda seaside'a bowlinge gideriz oh mis [emoji81][emoji81][emoji81][emoji81][emoji81][emoji81]
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™En son düzenleyen askinbatur; 01-06-16, 22:05.sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster@baturali adamsin [emoji1477][emoji1477][emoji1477]
Doktoru dusundum ve kartal sahil koz kanatta yapalim dedim ordanda seaside'a bowlinge gideriz oh mis [emoji81][emoji81][emoji81][emoji81][emoji81][emoji81]
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahaha bana heryer uyar şekerim.[emoji317][emoji317][emoji317]
Yorum Yap
-
Aslı MGChilal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİftar buluşması 10-27 arası değil değilmi değildir ya dicem ama ben haziranı komple kapatmısım nese benm için tekrar yaparsınız..mı acabaa
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Sent from my iPhone using Tapatalk1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe 1 ay daha Ramazan mı??? [emoji15][emoji15][emoji15]
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Yorum Yap
Yorum Yap