Dostum iyi ki doğmuşsun,iyi ki aramızdasın.Bu büyük ailenin değerli bir parçasısın.Seviliyorsun kardeşim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nice Mutlu Senelere Drcapaburro :)
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDostum iyi ki doğmuşsun,iyi ki aramızdasın.Bu büyük ailenin değerli bir parçasısın.Seviliyorsun kardeşim
Aslı MGChilal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoktor valla iyiki tanımışım iyiki doğmuşun ben ve nice çocuklar senn hikayelerinle büyüyecek kardeşim[emoji512] heppilly börtdey[emoji898][emoji898][emoji898]
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Yorum Yap
-
Nice senelere doktooorr!
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİyiki dogduunnn dooctoorr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice senelere doktooorr!
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardesim nice mutlu yıllara hersey sevdiklerinle dostlarınla ve mininle beraber mutlu guzel yıllar diliyorum. Dogum gunun kutlu olsun dostum. [emoji111][emoji122][emoji111][emoji106]
M.Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769]askin.batur
R55 Clubman 2009
[emoji769]34 FU 8144 [emoji769]
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogum gunun kutlu olsun Drcapaburro! Nice mutlu yillaraa[emoji322]
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogum gunun kutlu olsuuunnnn kalbi pamuk gibi adamm Nice nice nice MINI'li yillaaarrr (ve yaninda cok guzel bir co-pilotun olsun yeni yasinla ins [emoji1374])
Senin yanına co-pilot olarak ben bindim ama daha iyileride olur inşallah.
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu yıllara
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice mutlu yillara
Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice senelere kardeşim [emoji122][emoji122][emoji95][emoji95][emoji106]
Yorum Yap
Yorum Yap