Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Fatih V'den yardim ihtiyaci

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Fatih V'den yardim ihtiyaci

Fatih;

Gecenlerde bir uyemizin yolladigi link'te Mini'lerimizin arka koltuklari icin kilif seklinde bir sey gordum.
    Malum ben Giovanni'nin arka koltugunu yanlizca bagaj olarak kullaniyorum.
    Gordugum kiliflar cok guzeldi, kirmizi dikisleri bile vardi.
    Bende onde Olcay'in Recaro'lari olunca, arkada kumas koltuklar cok cekilmiyor, birde guzel bir kilif sanki butun hassasiyetimi giderecekmis gibi geliyor.
    Boyle bir arka koltuk kilifi icin bana nasil bir secenek sunabilirsin? Yardimina ihtiyacim var.

Wishman

Kafamda bir tilki var İstanbula gelince yaptiralim on koltuklarin aynisi arkada da olsun istemez misin?
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ...
      Gecenlerde bir uyemizin yolladigi link'te Mini'lerimizin arka koltuklari icin kilif seklinde bir sey gordum...
      ... Gordugum kiliflar cok guzeldi, kirmizi dikisleri bile vardi...

Wishman
      Linki ya da fotoğraflarını tekrar verebilir misiniz; ben atlamışım o paylaşımı..

Bazen Ebay ve bilimum MINI yabancı parça satış sitelerinde bu tarz ürünler olabiliyor. Hatta ikinci el JCW/Recaro arka koltuk setleri dahi çok uyguna bulunabiliyor. Kılıf da bulunabilir; bu sitelere göz atan arkadaşlarımız rastlamışlardır.

Yardımcı olmak isterim elbette.

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kafamda bir tilki var İstanbula gelince yaptiralim on koltuklarin aynisi arkada da olsun istemez misin?
        Walla istiyorum, arka koltuklar benim icin bir bagaj, ruhsat problemi yasamadan bu isi bir sekilde cozmek istiyorum.. :-(

Wishman

Yorum Yap

Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Linki ya da fotoğraflarını tekrar verebilir misiniz; ben atlamışım o paylaşımı..

Bazen Ebay ve bilimum MINI yabancı parça satış sitelerinde bu tarz ürünler olabiliyor. Hatta ikinci el JCW/Recaro arka koltuk setleri dahi çok uyguna bulunabiliyor. Kılıf da bulunabilir; bu sitelere göz atan arkadaşlarımız rastlamışlardır.

Yardımcı olmak isterim elbette.
          Luai'nin paylastigi bir linkti sanirim, ve sanirim Automotoring sitesiydi. Onun paylastigi parcadan sonra diger parcalara bakinca gormustum. Maalesef sizin gibi ilgili olamayinca siteye dikkat etmiyorum. :-( Ama kilif cok guzeldi.

Wishman

Yorum Yap

Ben bu haftasonu bir kılıf araştırması yapayım bakalım, ilginç ürünler çıkabilir.

Aslında şöyle bişey de düşünülebilir Wishman; hani şu arka koltukları söktükten sonra, ortaya çıkan tüm yüzeyi kaplayan metal plakalar var. Tam bir kargo alanı sağlıyor.

Yorum Yap

Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben bu haftasonu bir kılıf araştırması yapayım bakalım, ilginç ürünler çıkabilir.

Aslında şöyle bişey de düşünülebilir Wishman; hani şu arka koltukları söktükten sonra, ortaya çıkan tüm yüzeyi kaplayan metal plakalar var. Tam bir kargo alanı sağlıyor.
              Ama o zamanda ruhsat problemi cikiyor. Esasinda birkac uyenin paylasimindan gordugum kadari ile cok guzel bir uygulama soyledigin ama hem acil durumlar icin 4 kisilik yapabilme, hem de arka koltuklari daha esprili kapatabilme konusunda benim tercihim kilif.\

Ehh ben o bagajdaki 'kaset' kolleksiyonum ile zaten agirlik konusunda bir sorun yasamiyorum. Maksat Mini GP gorunuslu Mini (normal) Cooper yaratmadan farkli olmak.

Wishman

Yorum Yap

Oyle Bir Aksesuar hatirliyorum kopegi olan miniciler icindi galiba .
                sigpic

Yorum Yap

Hatta bu olabilir mi? Yanliz bunun % 20 civvari gumrugu olur ama sorunsuz alinir .yani kapiya direk gelmez edindigim tecrubelere gore
                  http://www.outmotoring.com/mini-coop...rotection.html
                  sigpic

Yorum Yap

Bende bu sebepten kopek almiyorum desem yeridir. Alman coban kopeginin arka koltuklarima yapacaklarini dusunemiorm

Bazende arka koltuklari GP vari bir sekildr iptal etmek istiorm.. Sonra misafir kabul edemeyecegim aklima geliyor vs..

Icimi doktum, tesekkurler..

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hatta bu olabilir mi? Yanliz bunun % 20 civvari gumrugu olur ama sorunsuz alinir .yani kapiya direk gelmez edindigim tecrubelere gore
                      Sagol Ayhan;

Evet, kilif bu. Maalesef gozume cok guzel gorundu.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Sagol Ayhan;

Evet, kilif bu. Maalesef gozume cok guzel gorundu.

Wishman
                        Sonradan begenmedin mi abi ?
                        sigpic

Yorum Yap

Sonradan begenmedin mi abi ?
                          Begendim ama nasil o gumruk islerine girecegim. Zaten 26'sinda gidiyorum. Bide sanirim R50'ye de uyuyor. Gordugum kadari ile yan taraflarida kapatiyor, companentlerin sesini etkiler mi acaba?
                          En onemlisi potluk yapmadan tam oturmasi, Babaanne danteli gibi ikide bir duzeltilmesi gerekecekse beni sinir eder.
                          Sonuc;
                          Keske Turkiye'de bulabilsek. Ve ya birkac kiside benim gibi istekli olsa da su isi halletsek. Ben isterim

Wishman

Yorum Yap

Siparis verildi. Hayirlisi......

Wishprotectiveman

Yorum Yap

Hayirlisi olsun Wishman.. Artik bir kopek alip arka koltukta yolculuk yapmasinin zamani geldi..

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X