Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dövme
Çöküş
X
-
Doa çok sevdğım bir kardeşim motor racing yol arkdaşim nazım çok geçer evde çalışır çok prof randüvlü çalişır ama bize randuv yok isteyen olursa bana ulaşın forum için özel fiyat alırım[emoji48][emoji48]
-
Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana fıyat sorun tatto yapmadan önce forum indrımınız var ona göre [emoji74][emoji74]hangi dovmecide?
Bir yorum yaz:
-
Bana fıyat sorun tatto yapmadan önce forum indrımınız var ona göre [emoji74][emoji74]
Bir yorum yaz:
-
NDG sen emeklilikte gidicen bu gidişle dövmeciye
Ben gidip yaptırdım bu arada Hakan Gerçek'te. Emrah (Red Cat tattoo) uzakta kaldı bu seferlik.
Sent from my mini using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa hani bu cikletlerden cikardi ya tukuruk yapip yapistirirdik kolumuza ondan sanirim :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternasi gecici dovme ya ben anlamadim
Bir yorum yaz:
-
Dövme
Yardımcı olurum tabikide akşam konuşalım senaacımm [emoji1377]
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Bir yorum yaz:
-
Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abimmm[emoji851][emoji41] cok özledik seni iyiki doa geliyo ayrı düştük aksiliklerden tasarım yollayın hilal bu konuda da yardımcı olur dicem ama angelımıza cok mu yükleniyoruz bilemedim[emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
yenilogo.jpg
Bir yorum yaz:
-
Alen abimmm[emoji851][emoji41] cok özledik seni iyiki doa geliyo ayrı düştük aksiliklerden tasarım yollayın hilal bu konuda da yardımcı olur dicem ama angelımıza cok mu yükleniyoruz bilemedim[emoji7]
Bir yorum yaz:
-
Ve tattooo artık benden sorulur pişman olur muyum va sevmezsem yok canım acır mı bi tane yaparım sonra kendimi durduramazsam vucudum karalama kagıdına döner mi derdine bir süreliğine ara vererek gecici dovme üretiyorum[emoji123] matbaaya renk katıyım dedim buluşmaya kadar mesela hilal çizim yapsın ortak begenilen bsy üretiyim ne dersiniz
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermangal eventine gel kanka 23 nisanda orda kararlastiririz hahahamangala yetismeye calisicam
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuyuk ihtimal oyle olcak bu haftasonu ugramam lazim karar vermek icin gecmiyo valla haftalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunes ve col olayi cok hosuma gittiben oyumu arka temasi olmasindan yana kullaniyorum hahaha
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: