Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
'Eger iyi bakarsa iyilesme surecinde hic iz kalmazmis
Eger kotu bakarsa iz kalir dedi
Su toplayan yerleri patlatmicak vs vs olaylari varmis onlara dikkat etmeliymis'
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi de gunese falan cikmamak lazim dimi ya, bunun icin en iyi sezon kisin sanirim
'Eger iyi bakarsa iyilesme surecinde hic iz kalmazmis
Eger kotu bakarsa iz kalir dedi
Su toplayan yerleri patlatmicak vs vs olaylari varmis onlara dikkat etmeliymis'
Abi bizim bi arkadas bi kac sene once sildirdi dibine girince belli oluyodu ama son bi senedir falan baya ciddi makineler gelmis goruyorum hep en son berrge tattoo var onun instagram hesabinda paylasmisti. En kotu mail ile resmi yollayip geri donus yaparlar sanirim
Doa, Redcat tattoo Emrah özel bir boya kullanıyor. Web sitesini inceleyebilirsin, hakkımızda kısmında yazıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Simdi goz attim islerine, guzel seyler yapmis ama tam benim tarzimda calismiyor. Oldschool seviyorum ben, redcat in cizgileri biraz ince benim istedigime gore
ya benim sildirme ihtimalim olan bir dovmem var, ama ufak da olsa iz kalmamasi lazim. yoksa gider yine dovme yaptiririm uzerine daha garip bi durum olur seanstan sonra izlenimlerini paylasabilirsen cok sevinirim
Benimkinin bazı yerleri tamamen silindi iz de kalmadı sen dövmeyi at ben haftaya sorayım 😊
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Dövmenin renklendirilmesine kaç kat rötuş yapıldığına vs bağlı olarak iz kalıyor en kötü ihtimalle yara izi kalıyor dövme yapılırken iyi bakmadiysan veya sildirme seanslarinda iyi bakmadiysan onların izleride kalabiliyor ama benimki rötuşsuz siyah olduğu için bide her işlemden sonra çok iyi baktığım için iz kalmayacak gibi görünüyor önümüzdeki hafta 2nci seansa gidicem tekrar araştırıp yazarım istersen
ya benim sildirme ihtimalim olan bir dovmem var, ama ufak da olsa iz kalmamasi lazim. yoksa gider yine dovme yaptiririm uzerine daha garip bi durum olur seanstan sonra izlenimlerini paylasabilirsen cok sevinirim
ekin nerde sildiriyosun? kesin %100 cikariyorlar mi yoksa kucuk bile olsa iz kaliyor mu
Dövmenin renklendirilmesine kaç kat rötuş yapıldığına vs bağlı olarak iz kalıyor en kötü ihtimalle yara izi kalıyor dövme yapılırken iyi bakmadiysan veya sildirme seanslarinda iyi bakmadiysan onların izleride kalabiliyor ama benimki rötuşsuz siyah olduğu için bide her işlemden sonra çok iyi baktığım için iz kalmayacak gibi görünüyor önümüzdeki hafta 2nci seansa gidicem tekrar araştırıp yazarım istersen
Bir yorum yaz: