Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dövme

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen abi yazdan sonra en iyi zaman olur

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Abi o zaman en guzeli bu yaz sonu deniyim, baktim olmadi bisey yapariz ustune mecburen

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bi de gunese falan cikmamak lazim dimi ya, bunun icin en iyi sezon kisin sanirim
    Aynen abi yazdan sonra en iyi zaman olur

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Üstüne yeni dövme yaptırarak da kapatabilirsin tabii

Ya onu istemiyorum bu dovmenin ustune bi de cover yaptirsam sol kolum tamamen dolmus olcak nerdeyse

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi sansa benim yakin arkadasim ordaymis sordum aynen verdigi cevabi yaziyorum

'Eger iyi bakarsa iyilesme surecinde hic iz kalmazmis
    Eger kotu bakarsa iz kalir dedi
    Su toplayan yerleri patlatmicak vs vs olaylari varmis onlara dikkat etmeliymis'

Bi de gunese falan cikmamak lazim dimi ya, bunun icin en iyi sezon kisin sanirim

Bir yorum yaz:

• ONE
    yanıtladı
    Üstüne yeni dövme yaptırarak da kapatabilirsin tabii

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Abi sansa benim yakin arkadasim ordaymis sordum aynen verdigi cevabi yaziyorum

'Eger iyi bakarsa iyilesme surecinde hic iz kalmazmis
    Eger kotu bakarsa iz kalir dedi
    Su toplayan yerleri patlatmicak vs vs olaylari varmis onlara dikkat etmeliymis'

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Abi bizim bi arkadas bi kac sene once sildirdi dibine girince belli oluyodu ama son bi senedir falan baya ciddi makineler gelmis goruyorum hep en son berrge tattoo var onun instagram hesabinda paylasmisti. En kotu mail ile resmi yollayip geri donus yaparlar sanirim

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benimkinin bazı yerleri tamamen silindi iz de kalmadı sen dövmeyi at ben haftaya sorayım 😊

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Soyle bir dovme sildirmek istedigim, ama tamamen cikmamasi durumunda sildirmicem

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Doa, Redcat tattoo Emrah özel bir boya kullanıyor. Web sitesini inceleyebilirsin, hakkımızda kısmında yazıyor

Simdi goz attim islerine, guzel seyler yapmis ama tam benim tarzimda calismiyor. Oldschool seviyorum ben, redcat in cizgileri biraz ince benim istedigime gore

Bir yorum yaz:

• ONE
    yanıtladı
    Doa, Redcat tattoo Emrah özel bir boya kullanıyor. Web sitesini inceleyebilirsin, hakkımızda kısmında yazıyor

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    ya benim sildirme ihtimalim olan bir dovmem var, ama ufak da olsa iz kalmamasi lazim. yoksa gider yine dovme yaptiririm uzerine daha garip bi durum olur seanstan sonra izlenimlerini paylasabilirsen cok sevinirim
    Benimkinin bazı yerleri tamamen silindi iz de kalmadı sen dövmeyi at ben haftaya sorayım 😊

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Dövmenin renklendirilmesine kaç kat rötuş yapıldığına vs bağlı olarak iz kalıyor en kötü ihtimalle yara izi kalıyor dövme yapılırken iyi bakmadiysan veya sildirme seanslarinda iyi bakmadiysan onların izleride kalabiliyor ama benimki rötuşsuz siyah olduğu için bide her işlemden sonra çok iyi baktığım için iz kalmayacak gibi görünüyor önümüzdeki hafta 2nci seansa gidicem tekrar araştırıp yazarım istersen

ya benim sildirme ihtimalim olan bir dovmem var, ama ufak da olsa iz kalmamasi lazim. yoksa gider yine dovme yaptiririm uzerine daha garip bi durum olur seanstan sonra izlenimlerini paylasabilirsen cok sevinirim

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    ekin nerde sildiriyosun? kesin %100 cikariyorlar mi yoksa kucuk bile olsa iz kaliyor mu
    Dövmenin renklendirilmesine kaç kat rötuş yapıldığına vs bağlı olarak iz kalıyor en kötü ihtimalle yara izi kalıyor dövme yapılırken iyi bakmadiysan veya sildirme seanslarinda iyi bakmadiysan onların izleride kalabiliyor ama benimki rötuşsuz siyah olduğu için bide her işlemden sonra çok iyi baktığım için iz kalmayacak gibi görünüyor önümüzdeki hafta 2nci seansa gidicem tekrar araştırıp yazarım istersen

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bende 3 tane var birini sildiriyorum çok büyük bir hevesle yaptırmıştım �� yaptırırken iyi düşünün hatta kendi göremeyeceğiniz yerleri tercih edin ����

ekin nerde sildiriyosun? kesin %100 cikariyorlar mi yoksa kucuk bile olsa iz kaliyor mu

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Bende 3 tane var birini sildiriyorum çok büyük bir hevesle yaptırmıştım 😔 yaptırırken iyi düşünün hatta kendi göremeyeceğiniz yerleri tercih edin 😄😄

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X