Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dövme
Çöküş
X
-
Hadi ya, portre yaptırıcam zaten, işini merak ettiğim için gidicektim. Ben Bebekteki emrahla devam ozaman
-
ton farki olcak abi, 2ser hafta arayla yaptir bitir artik derim benAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi 2. sene bitecek benim dovmenin 4te 3üne geldik anca.. bıktım..
Bir yorum yaz:
-
Eva new yorka tasiniyor sanirim yilda bi kac kere gelcek istanbula sanirim en yakin haziran gibiAslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDövmeler şahane. Üstteki eva karabudak galiba? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum 3. Dövmem için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Dövmeler şahane. Üstteki eva karabudak galiba? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum 3. Dövmem için.Aslı chery tarafından gönderilmiş Mesajı göster

[emoji1420]ʜᴀᴘᴘɪɴᴇss ɪs MINI sʜᴀᴘᴇᴅ [emoji1420]
Bir yorum yaz:
-
Balon ve minnos askina [emoji324][emoji594] yine cok tatlis olmus bravo [emoji122]Aslı chery tarafından gönderilmiş Mesajı göster

[emoji1420]ʜᴀᴘᴘɪɴᴇss ɪs MINI sʜᴀᴘᴇᴅ [emoji1420]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Mesaj alınmıştır.[emoji48][emoji48]Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana sadece Viktor diyorum anlarsın sen gerisini [emoji23][emoji23]
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sana sadece Viktor diyorum anlarsın sen gerisini [emoji23][emoji23]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSapanca'da gösterirsin boyutuna bakarız.[emoji23][emoji23]
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sapanca'da gösterirsin boyutuna bakarız.[emoji23][emoji23]Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlm gövde nin boyutundan belli değil mi [emoji23]
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Olm gövde nin boyutundan belli değil mi [emoji23]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sende varmı.☺☺
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu sende varmı.☺☺Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sunu bir şuraya koyayım [emoji23][emoji23][emoji23]
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ne zannettin emmi [emoji23]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖhhhh bilader
Bir yorum yaz:
-
Öhhhh biladerAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sunu bir şuraya koyayım [emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: