Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Agustos 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVuaaaayt! babajim sagol bre
hayal kirikligi soyle simdi benim tanidigim wishman yazardi imzasina,
wishactikollariniserdikirmizihaliyinidayibekliyorm an diye.. birde sadece bu aksam gorusecekmisiz
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOhooo kızımı hayal kırıklıgına ugratmayın amaBir Ayagı JCW de Bir ayagı Gio da olur tamamdır
hayal kirikligi soyle simdi benim tanidigim wishman yazardi imzasina,
wishactikollariniserdikirmizihaliyinidayibekliyorm an diye.. birde sadece bu aksam gorusecekmisiz
Bir yorum yaz:
-
Ohooo kızımı hayal kırıklıgına ugratmayın amaBir Ayagı JCW de Bir ayagı Gio da olur tamamdır
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersoyle diyeyimdee ikinizde bi rahat durun bakalim hicte evlat ayrimi yapmam cooper mis s mis one mis gp mis countryman mis giovanniymis bla bla bla MINI MINIdir ...
ps. : wishman senden cok guzel imzalar bekliyordum
ndgcokbuyukhayalkirikliginaugradigirl
Wishsankikendisinipotkirmisgibihissettiman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYoooo, NIDA'ya JCW yakisir, 70.000 KM deki arabayi ne yapsin :-p
Wishman
ps. : wishman senden cok guzel imzalar bekliyordum
ndgcokbuyukhayalkirikliginaugradigirl
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman, NiDa'yi sen mi alacaktin? Oyle bir duyum aldim ben kendisinden?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
MTK cım bende diyorum çalışmıyım diye ama faturaları otomatik ödeyecek baska bir sistem daha geliştirmek gerekiyormus :=)
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende çalışıyorum zaten bayramda da çıkamadım
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes calısıyor mu bayram ertesi yoksa birleştirdiniz mi bayramı haftasonuyla, noolur soyleyin tek calısan ben miyim
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana mustahak, calisssssss kole.....
Bir yorum yaz:
-
Wishman, NiDa'yi sen mi alacaktin? Oyle bir duyum aldim ben kendisinden?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes calısıyor mu bayram ertesi yoksa birleştirdiniz mi bayramı haftasonuyla, noolur soyleyin tek calısan ben miyim
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben 4gunluk tatile cikiyoorum amaahihihihih
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: