Naber yaaaa Şubat 2016 (:
ayvalik bulusmasi ne durumda tarih belirlendi mi? subat ayi diye hatirliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Yeni ay hepimize sevgi huzur mutluluk para ve kazasız cezasız gunler getirsin. Ee 14 Subatada az kaldı sevgilisi olmayanada sevgi ve mutluluk getirsin 😊😊
M.Kemal ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahaha ben hala ocaktayim
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu Doğaya kaptırmamak icin elim tetikte bekliyordum
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOo hemen acilmis konu 2016'ya girdik derken subat ayi bile gelmis. Zaman cok hizli geciyor mart da hemen gelir Abant cok guzel olacak insallah
Bu ay hepimiz icin cok guzel olsun, herkesin gonlunden gecen gerceklessin diye diliyorum... Herseyin hayirlisi olsun
Bir yorum yaz:
-
Guzel bir ay olsun bu arada bu ay subat 29 cekiyor, benim ayim hahaha
Bir yorum yaz:
-
Oo hemen acilmis konu 2016'ya girdik derken subat ayi bile gelmis. Zaman cok hizli geciyor mart da hemen gelir Abant cok guzel olacak insallah
Bu ay hepimiz icin cok guzel olsun, herkesin gonlunden gecen gerceklessin diye diliyorum... Herseyin hayirlisi olsun
Bir yorum yaz:
-
Herkesin yeni ayı,sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı geçsin.
Neşeniz daim,mininizin deposu full olsun.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir ay daha geride kaldı subat da cok çabuk gecsin ki Abant buluşmamız bir an once gelsin
Herkese cok guzel bir ay diliyorum.Yagmursuz,çamursuz bir ay olsun miniler yatmasın.Arada kar yağsın r60 sahipleri de sevinsinEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: