Renkleri çok güzel ya,buraya gelicekmi acaba.(Şeritsizi)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaaaa Şubat 2016 (:
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bugun sokaktan 2 tane gecti arka arkaya, test araclari sanirsam. Utuyle cekilmis fotolar icin ozur diliyorum canlisi cok guzeldi. (seritler haric)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesi bowling mi yapsakkine dostlar bi ses verin hele bilekler paslanmasin
Sent from my iPhone using Tapatalk
M.Kemal ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
Cumartesi bowling mi yapsakkine dostlar bi ses verin hele bilekler paslanmasin
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunun satisi bitmisti diye hatirliyorum stok kalmadigi icin, tekrar mi satisa baslamislar?
Bir yorum yaz:
-
Bunun satisi bitmisti diye hatirliyorum stok kalmadigi icin, tekrar mi satisa baslamislar?
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTebrikler Efecan duyarlı davranışın icin insallah ilgi olur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecen gun adore mobilyanin artan malzemelerinden urettigi kedi evini gordum. İnternet sitesinden ucretsiz olarak alinabiliyor suistimal olmamasi icin 10tl kargo ucreti aliyolar sadece. Urun demonte olarak geliyo 5 dkda icinden cikan vidalarla monte edebiliyorsunuz. Havalar tekrar soguyunca bahsedeyim dedim ben de bugun aldim
Bir yorum yaz:
-
Gecen gun adore mobilyanin artan malzemelerinden urettigi kedi evini gordum. İnternet sitesinden ucretsiz olarak alinabiliyor suistimal olmamasi icin 10tl kargo ucreti aliyolar sadece. Urun demonte olarak geliyo 5 dkda icinden cikan vidalarla monte edebiliyorsunuz. Havalar tekrar soguyunca bahsedeyim dedim ben de bugun aldim
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayvalik bulusmasi ne durumda tarih belirlendi mi? subat ayi diye hatirliyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: