Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Artık size en yakın MINI Satış Danışmanı 'nız olarak yanınızdayım
Evet merve sagolsun gemideyken haber verdi ilk postayi bu yilin basinda. O zaman uygun durum yoktu. Karar verdigimde ozamanda araba bulamadik sagolsun cok ilgilenmisti.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Mümkün olduğunca istediğiniz araçları bulmaya çalışıyoruz. İsim ayırmaksızın tüm ekibimiz sizlere hem fiyat hem de donanım olarak şartları zorlayarak hizmet etmekten mutluluk duyar. Tabii ki ben daha çok.
JCW bazı dönemler bulunamıyor evet. Şuan yine öyle bir dönemdeyiz. Ama talepleriniz için benle iletişime geçebilirsiniz. Olası fırsatlarda size anlık geri dönüş gerçekleştiririm.
Tekrardan iyi dilek ve tebriklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun.
Fatih Kosifler Fenerbahcede arkadasımın eski dukkanını kiralamıs eee ne zaman acılıyor bak SPIKE istiyorum orada da SPIKE satılmazsa gelmem Bana bir SPIKE ayırın SPIKE da SPIKE
Super haber, hayirli olsun kardesim. Tebrik ederim
Artik kapida duran GP ile bir cadde yapariz dimi
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap