Arkadaşlar araca defi turbo ve water temp aldım ancak devir göstergesinin sağına ve soluna takabilmek için aparat (pod deniyor galiba) ihtiyacım var değil mi ? Nereden temin edebilirim elinde olan varmıdır acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteruzun bir aradan sonra cam filmi kaplattim. ön cam serkan'in uyarisiyla yasak oldugunu ogrendigim icin arka ve yan camlari orta koyulukta yaptim, umarim sorun cikmaz
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar araca defi turbo ve water temp aldım ancak devir göstergesinin sağına ve soluna takabilmek için aparat (pod deniyor galiba) ihtiyacım var değil mi ? Nereden temin edebilirim elinde olan varmıdır acaba?
O bir MINI JCW lutfen [emoji16]
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArarc derken?
O bir MINI JCW lutfen [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlı MINI JCW'me pod bulabilirmisin :=)))
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi foto atta adaleti bi dagit [emoji23]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster60 mm benimkiler uymazsada uydururuz [emoji23]
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster@alibasacik 'a sip verdim onlar gelince bi olciiiim
Yorum Yap
-
Acil taktırmam gerek 🤔
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son düzenleyen Savas Yetgin; 01-06-17, 12:35.
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAcil taktırmam gerek
http://www.outmotoring.com/alta-tach...-pod-gen2.html
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralta podlar powershop un elinde vardı bir ara. beklemek istemiyorsan ve fiyat farkı çok yüksek değilse bir sor istersen
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBekleme konusunda sana itiraz olarak değil yanlış anlama ama outmotoring'den bir şey almayı planlayan arkadaşlar için genel bilgi vereyim. ben 15 günü fazla fazla söyledim. daha bugün 22 mayısta aldığım parçayı teslim ettiler. Adamlar inanılmaz hızlı teslim ediyorlar,9 günde geldi Gümrüğe takılmayacağını bildğim her parçayı ordan aldım bugüne kadar, herkese tavsiye ederim.
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOem podlar 52 mm diye biliyorum. Alta'nın podlarından bulmaya çalış bence. hem daha şık hemde içerisinden çıkan bir aparatla ister 52mm istersen 60mm kullanabiliyorsun. ben outmotoring den getirtmiştim. 15 güne geliyor.
http://www.outmotoring.com/alta-tach...-pod-gen2.html
Yorum Yap
Yorum Yap