Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Dün yazmaya fırsat bulamadım, sabah erkenden gidip jantlarımı taktırdım. Saolsun Oz bize kıyak geçmiş 16 tane kilitli bijonda göndermiş Ordan çıkıp Meguiars a geçtim, arabayı yıkatıp cilalattım. Şimdiki hedefimiz Blackline stop, jcw kanat, gp2 diff.
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Dün yazmaya fırsat bulamadım, sabah erkenden gidip jantlarımı taktırdım. Saolsun Oz bize kıyak geçmiş 16 tane kilitli bijonda göndermiş Ordan çıkıp Meguiars a geçtim, arabayı yıkatıp cilalattım. Şimdiki hedefimiz Blackline stop, jcw kanat, gp2 diff.
Maşşallah kazasız belasız süper oldu süper
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesajı göster
Maşallah da .. 16 tane kilitli bijon nedir.. sevabına dağıtaydın )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
35 AU 9764 MCS R56 '08 sold
34 S 8665 MCS R56 '09
instagram »» @mini_e35
Mesajı göster
jantlar cok yakismis' dif ve kanat ile son nokta olcak zaten
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap