Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kapaktan istiyorum bende ama benim farlar orjinal olmadığı için uymaz diye düşündüm bu kapaktasigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 tip ölçüsü var bu kapakların. Senin farları bir ölç bence, bulmaya çalışırız büyük ihtimalle aynıdır.
Yorum Yap
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhem bayan olusu hemde jcw olusundan 5 000 fln cıkar dıolarda merak edıyrm ustumuze almadanda net bı rakam veren yok forumda ıllakı 2012 jcw a kasko yaptırmıs bırılerı vardır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster@berkoral dan aldığım 3.5 cm hr yaylar takıldı.Sanırım kullanılmış olduğu için yaylar tam istediğim gibi oturdu araç.Konforuda gayet iyi yol tutuşuda.Berk teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhem bayan olusu hemde jcw olusundan 5 000 fln cıkar dıolarda merak edıyrm ustumuze almadanda net bı rakam veren yok forumda ıllakı 2012 jcw a kasko yaptırmıs bırılerı vardır
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmerikan Park seti, facelift stoplar, facelift sis farı, gp alt tampon spoileri ve yan dodikleri satın aldım. Uygun bir zamanda montajını yaptırıp aracımın başlığını güncelleyeceğim
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOo cok guzel haber, foto bekliyoruzsigpic
Yorum Yap
-
Bugün kendi arabama değil hanımın arabaya musllat oldum, farlar matlaşmıştı dedim ben bu işi yaparım. Youtube dan videolar falan derken gittim bauhaus a orda çalışanlarada sordum 500 ve 1000 lik zımpara sonrasında pasta cila malzemelerinden sonra giriştim farlara zımparaladım arkasından cilayı yaptım ettim sonra yıkadım sildim bi baktım farlar Pert [emoji85] fotoğraf koymuyorum utanç verici olduğu için. Arka sokakta yıkamacıya götürdüm düzelttirmek için benim zımparalara baktı 400 ve 800 lükmüş... zımparaların yerleri karışmış sanırım bende dikkat etmemişim yalan oldu farlar yarın düzelttircem
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracin ızgaraları, far cıtaları, far ici karartma ve detaylı ic temizlik yaptırdım.
M. Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769] askin.batur
[emoji769]R55 Clubman 2009
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kardeşim,güzel oldu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracin ızgaraları, far cıtaları, far ici karartma ve detaylı ic temizlik yaptırdım.
M. Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769] askin.batur
[emoji769]R55 Clubman 2009
16 AK 223 JCW 09
34 AKS 11 JCW 1316 AK 223 JCW09
34 AKS11 JCW13
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün bi çılgınlık yapıp gittim O.Z Superturismo GT jant aldım.[emoji23][emoji23]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap