Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ohal sebebiyle tetikteler. Risk almiyorlar. Plakan yok kimsin belli değil. Haklılar abi birazda onlar açısından bakmak lazım. Senin olay farklı bir amirin egosu.
Hele ceza yedigin nokta çok fena bir nokta. Sürekli çevirme var orda tünel bumlamasin diye. Geçmiş olsun bro üzücü valla yazık gunah.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Saolun teşekkürler.
Kanka hak veriyorum ben kanunda cezai uygulaması varsa uyucaz tabi ama lan 870 tl yazmışsın zaten daha niye bağlıyon.[emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sisteme girmiş plakasız ve düzeltilecek diye sen düzeltmemişsin. Sen suçlusun kusura bakma
Ama o da değil trafik bağlasa gam yemem bide asayiş bagladi ona taktım ben[emoji23]
Sisteme girmiş plakasız ve düzeltilecek diye sen düzeltmemişsin. Sen suçlusun kusura bakma
Ama o da değil trafik bağlasa gam yemem bide asayiş bagladi ona taktım ben[emoji23]
Bana koymaz nasılsa,heryere taksiyle giderim ahahahahahaha.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyler kismetse bugun yarin 2012 jcw aliyorum araci esimin ustune alicam benim 3 den fazla arac oldugu icin kaskosu ne kdr cikar tahmini cok yuksek verirmiyiz
35 AJ 0050 R56 S 34 HDT 61 R53 CABRİO JCW 35 ALM 13 R53 COOPER S
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Beyler kismetse bugun yarin 2012 jcw aliyorum araci esimin ustune alicam benim 3 den fazla arac oldugu icin kaskosu ne kdr cikar tahmini cok yuksek verirmiyiz
beyler yokmu hayrına bılgısı olan
35 AJ 0050 R56 S 34 HDT 61 R53 CABRİO JCW 35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap