Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yok abi ne spoiler ne body kit ne ağzı açık scoop hiç birini bulamıyorum ha buluyorum ama hani o üç parçayı takmak yerine r55 in üstüne ekleyip gidip 0 km clubman çekerim altıma o derece
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yok abi ne spoiler ne body kit ne ağzı açık scoop hiç birini bulamıyorum ha buluyorum ama hani o üç parçayı takmak yerine r55 in üstüne ekleyip gidip 0 km clubman çekerim altıma o derece
Buda ayrı bir secenek tabikide. 🙌🙌
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yada bizim clubman lere uyan uygun fiyatlı farklı bi spoiler bulup uygulucaz ben devamlı araştırıyorum gerçi orjinal spoilerdan farklı uygulayana rastalamadım
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yada bizim clubman lere uyan uygun fiyatlı farklı bi spoiler bulup uygulucaz ben devamlı araştırıyorum gerçi orjinal spoilerdan farklı uygulayana rastalamadım
Aynen abi bende bulamadım bulan olursa haber etsin uygulayalım
bu ara biseyler yaptim benim roadster'a, paylasicam fotolarini
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap