Bu gün aracımın yeni paspaslarını kullanabilmek için detaylı bir iç temizlik yaptım
ayrıca plastik aksamlar için gtechniq matte dash uyguladım.
Sonrasında direksiyon ve koltuğun deri kısımları için leather guard uyguladım.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Ahahahahahahaha sonunda o olucak zaten.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMal ceviz maaşallah. Çok beğendim valla
Polis çevirirse durma hahahaha
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Nasil kalitesi fln ? Guzel mi kalip fln tam mi? Birde sorabilir misin f56 icin yaoiyorlar mi?Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Siyah renk kırmızı deri kenarlıklı kırmızı dikişli jcw logolu özel sipariş ettiğim paspaslarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Mal ceviz maaşallah. Çok beğendim valla
Polis çevirirse durma hahahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖn cam olmasaydı ışıkları açınca bişey demiyolar [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradaş ön cam için sorun çıkartacaklar ama çoook yakışmış maşallahh
Teşekkür ederim hepinize,inşallah olmaz bir sorun.[emoji23][emoji23]Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖn cam olayı çok değiştirmiş çok iyi olmuş [emoji106] Cezasız belasız kullanın inş
Bir yorum yaz:
-
Ön cam olayı çok değiştirmiş çok iyi olmuş [emoji106] Cezasız belasız kullanın inşAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCamları 3 numara film yaptık[emoji5][emoji5]

Bir yorum yaz:
-
Ön cam olmasaydı ışıkları açınca bişey demiyolar [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir ceza da filmden yiyeceksin desene
gule gule kullan.Hahahahahahahaha emniyet bu fragman film nasıl çekilir biz sana göstericez diye mesaj attı.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTrafik şubede kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor hahahah, çok iyi oldu yalnız
Bir yorum yaz:
-
Trafik şubede kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor hahahah, çok iyi oldu yalnız
Bir yorum yaz:
-
Bir ceza da filmden yiyeceksin deseneAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCamları 3 numara film yaptık[emoji5][emoji5]

gule gule kullan.
Bir yorum yaz:
-
Camları 3 numara film yaptık[emoji5][emoji5]

Bir yorum yaz:
-
Hadi hayırlısı bugün uğrayacaktım ama içim vardı biraz hafta içi gideriz olmadı ?Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYusuf teslim aldı çok şükür bugün öğleden sonra bostancıdan
son düzlük inşallah 
Bir yorum yaz:
-
Yusuf teslim aldı çok şükür bugün öğleden sonra bostancıdanAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldi mi siparişler ?
son düzlük inşallah
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: