Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
hahahahaAslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAz önce nöbette hastane otoparkında cila yaptım desem suç işlemiş olmam değil mi
mini sevgisi boyle bisey
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aman hep cila yapın sizin bölüm kritikAslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAz önce nöbette hastane otoparkında cila yaptım desem suç işlemiş olmam değil mi
sigpic
Yorum Yap
-
valla hasta yoktu hemşireye de tembihledim suan için sıkıntı olmadı bakalımAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman hep cila yapın sizin bölüm kritik
Yorum Yap
-
Aynalar kırmızımı süper yaaaa harika olacak doktorrr[emoji1319][emoji1319][emoji1319]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün arabamı AYN'ye bıraktım ve 1-2 güne bambaşka bir mini olarak çıkıcak.[emoji5][emoji5]
1-Carbon Direksiyon
2-R112 Jant
3-Aynalar Kırmızı
4-Kapı kolları ve far yıkamalar siyah kaplama
Coming soon....[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Yorum Yap
-
İnşallah şekerim,güzel olucak gibi.Aslı MGChilal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynalar kırmızımı süper yaaaa harika olacak doktorrr[emoji1319][emoji1319][emoji1319]
Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
Yorum Yap
-
Güzel olacakAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün arabamı AYN'ye bıraktım ve 1-2 güne bambaşka bir mini olarak çıkıcak.[emoji5][emoji5]
1-Carbon Direksiyon
2-R112 Jant
3-Aynalar Kırmızı
Coming soon....[emoji23]
sigpic
Yorum Yap
-
Eyvallah kardo[emoji5][emoji5]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel olacak
Yorum Yap
-
Su tavanida duzelttirseydin hacidayi yaaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün arabamı AYN'ye bıraktım ve 1-2 güne bambaşka bir mini olarak çıkıcak.[emoji5][emoji5]
1-Carbon Direksiyon
2-R112 Jant
3-Aynalar Kırmızı
Coming soon....[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Tavan da tekrardan kaplanıyorAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu tavanida duzelttirseydin hacidayi yaa
sigpic
Yorum Yap
-
Şuan doçent body kit takılınca Prof olucak.[emoji23][emoji23][emoji23]Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani Ünvan Prof mu oluyo?? [emoji23]
Hahahahaha tavanda yeniden kaplanıyor şekerim.[emoji23][emoji23]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu tavanida duzelttirseydin hacidayi yaa
Yorum Yap

Yorum Yap