cam suyuna elmalı vodka koymayı deneyin hem güzel koku verir hemde araç kullanırken club hissi verir
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı koraykefal tarafından gönderilmiş Mesajı göstercam suyuna elmalı vodka koymayı deneyin hem güzel koku verir hemde araç kullanırken club hissi verir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı koraykefal tarafından gönderilmiş Mesajı göstercam suyuna elmalı vodka koymayı deneyin hem güzel koku verir hemde araç kullanırken club hissi verir
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenzin aldim (gece yarisi zam var!)
2 TL'ye yikattim.
7 TL bahsis verdim. oyle garip bir durum vardi evet
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTermostat çatlamış su akıtmaya başladı yere.. 60.000 de neredeyse hiç kullanılmayan bir aracın termostatı nasıl çatlar anlamak mümkün değil.. Neyse ki peugeot ile aynı parça imiş biraz daha uyguna geldi.. Bugun onunla ugrastım....
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster5 liraya aldığın ürüne 15 lira kargo parası ödemek gibi bi şey olmuş bu ahahahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap