Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
bunlarda mini aksesuarlarım
Çöküş
X
-
hehehe bende var.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupermaket mi satiooo bunu?
Mediamarkt satiodu yetisemedim ona
Ablama almıştım düğün hediyesi mutfağı yaparken
Bir yorum yaz:
-
Ankara da makro markette satiliyor.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupermaket mi satiooo bunu?
Bir yorum yaz:
-
Bak simri gidiosun erenkoy dnr a ordan merdivenin hemen dibindeAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralayim onu ben
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
sarisida var
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdialayim onu benAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Supermaket mi satiooo bunu?Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]4653[/ATTACH][ATTACH]4654[/ATTACH] Ankara da markette tesadufen karsima cikti 😉
Bir yorum yaz:
-
Benim favorilerim arasinda JCW çanta var. genel kullanimim icin büyük olmasa alirdim..
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Ankara da markette tesadufen karsima ciktiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
MINI karton bardaklardan Cam Agacimizi susledim!!!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
prestige mini indirime girmis cok guzel bir mini mont ve gunes gozlugu satin aldim shipping odememek icin canadadaki halama yollattim.. geldigi zaman foto paylasirimAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu montlar iyiydi gösterdiğin ya
Bir yorum yaz:
-
Kanka yakindan gormek lazim ama harbi guzelAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu montlar iyiydi gösterdiğin ya
Bir yorum yaz:
-

Bir yorum yaz: