Deniiizzzz bayram sonrasını bekliyorum resmen harika bir koleksiyon..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
bunlarda mini aksesuarlarım
Çöküş
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeniiizzzz bayram sonrasını bekliyorum resmen harika bir koleksiyon..
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Guncelleme yapalim!
su stress topunun ustunde gorulen spike anahtarlik ile telefonumun ustunde asili olan spike "Ehtiyar Wishman" tarafindan koleksiyona eklenmistir.
Eski sezona ait yagmur cizmeleri kanada'da buldurdum kendilerini. aslinda yeni cikanlarini istemistim ama bunun gelmesine daha cok sevindim!
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2En son düzenleyen NDG; 15-01-13, 14:02.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göstermükemmelsiniz
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuncelleme yapalim!
su stress topunun ustunde gorulen spike anahtarlik ile telefonumun ustunde asili olan spike "Ehtiyar Wishman" tarafindan koleksiyona eklenmistir.
Eski sezona ait yagmur cizmeleri kanada'da buldurdum kendilerini. aslinda yeni cikanlarini istemistim ama bunun gelmesine daha cok sevindim!
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu botlar intercooler ile turbo arasında boru olarak kullanılabilir
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaa ben aldigini farketmedim.direk resme bakmistim aslinda simdi botlara alici gozle baktimda cok orjinal ve guzel duruyor.gule gule kullan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
bendede kol düğmeleri ve onitsuka tiger ayakkabıları var gerçi ayakkabılar çöp oldu bulamıyorumda amerikadan getirtmiştim 1 sene falan kovalamıştım daha sonradan öğrendim ki Ata motors'ta satılıyomuş
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
puma yapamamış bende gördüm onun dışında mercedesin petronas serisini yapmış ve bmw f1 team di galiba onlarda tam yarış ayakkabısı kot pantolonun falan altına hoş durmaz bence ama tiger güzeldi üretimi yok eski sezona düşyü kaç sene önce
Yorum Yap
Yorum Yap