Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2015'te başınıza gelen en güzel şey

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

2015'te basiniza gelen en guzel sey neydi? veya en guzel anilariniz nelerdi
    benimki sahsen amerikada olmakti sanirim
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Benim 2015'te başıma gelen en güzel olay bu Aileye katılmak,güzel insanlar tanımak,dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak oldu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    En son düzenleyen drcapaburro; 01-01-16, 18:33.
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Valla ani gelişen güney amerika atağı en güzel şeydi başıma gelen 😃😃

Sent from my iPhone using Tapatalk
      34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
      34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
      34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
      34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S

Yorum Yap

Manevi anlamda sıkıntılı bir yıl oldu benim için. Her yıl kayıp vermeye devam ettim. Tam yoluna girmeye başladı herşey dedim yine kayıp verdim. Umarım 2016 bize sağlık, huzur, sevdiklermizle güzel mutlu bir yaşam getirir. Para getirirse de fena olmaz ama

İyi seneler MCTR ailem
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

2015 son çeyreğinde tanıştım kendisiyle önceden de sürekli bakıyordum ona sürekli denk gelmesekte gözlerim üzerindeydi hep. Heleki arada göz göze geldiğimizde içimin yağları eriyordu resmen. Sanırım aşık olmuştum ona. Hep aynı karede görüyordum birbirimizi. Hayellerimi süslüyor hatta sürekli rüyalarıma giriyordu. En sonunda kararımı vermiştim açılacaktım kendisine cesaretimi toplayıp yanına gittim tanıştık. İlk defa bukadar yakından görmüştüm kalbim duracak gibi çarpıyor ellerim tir tir titriyordu. Oturduk bir çay içtik sonrada evlerimize gitmek için ayrıldık. Ertesi gün tekrar buluşacaktik saatler geçmek bilmiyor dünya ise dönmüyordu sanki. Uyurum belki diye yatağa uzandım ama nafile. Beraberken bir kare cekildiğimiz resme bakıyordum sürekli. Bir şekilde uyumuştum bölük pörçük bir uykuyla açtım gözlerimi sabah erkenden. Hemen hazırladım ve dışarı çıktım erken buluşacaktık. Gelmesini beklerken sürekli telefonuma bakıyordum ariyacak diye. Sonunda telefon çaldı evet arayan o idi. Nerede olduğumu sordu tarif ettim ve yanıma geldi. Gelirken bakışlarımı alamıyordum üzerinden bir süre bakakaldım. Notere girdik ve ücretini ödedim evet artık benimdi 3 senelik bekleyişim sona ermişti. Benimde Mini'm vardı.

Henüz konusunu acamadim 3 tane projem var parçalarını topladım yapim aşamasını ve bitmiş hallerini konusunda paylaşacağım.

- Halojen farları Bixenona çevirecegim.
          - Stoplarda led dönüşümü yapacağım yeni tasarım.
          - Jant ve diger krom aksamları siyaha boyayacağım. Fitiller içindeki kromlari dahil.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son düzenleyen Deniz; 02-01-16, 22:37.

Yorum Yap

Hahahahah istemeye ne zaman gideceksiniz diye heyecanlı heyecanlı okuyodum,kaptırmışım kendimi arabaymış meğer.

Siyah beyaz bir aşk hikayesi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Boşandım
              Benim için EN lerin başında bu gelir sonra EN gti ve EN rx8 hehehehe

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X