Çıkartıcaksın kolunu da camdan ağızda da sigara değme keyfe
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mutlaka Mini Sürülmesi Gereken Yollar
Çöküş
X
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVe tabiki 3.köprü ve yeni otoyol,çok iyi top speed denemeleri yapılır.[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Mutlaka Mini Sürülmesi Gereken Yollar
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok ayip
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Kayseri merkezden başlayıp önce Erciyes Tekir yaylasına çıkan sonra da Erciyes dağı ardındaki Develi ilçesine kıvrılan efsanevi bir yol var bilmem hiç tecrübe eden oldu mu?
Ben en son gidişimde başka bir araçla geçtim o yolu ancak Mini keşke burada olsaydı diye hayıflandım fena halde. Virajların kıvrımları, manzara ve asfaltın genişliği ve kalitesi harikaydı. Bir ara keşke Top Gear bir bölüm çekse dedim içimden bu harika güzergahta.
Yorum Yap
-
Aslı mitril tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKayseri merkezden başlayıp önce Erciyes Tekir yaylasına çıkan sonra da Erciyes dağı ardındaki Develi ilçesine kıvrılan efsanevi bir yol var bilmem hiç tecrübe eden oldu mu?
Ben en son gidişimde başka bir araçla geçtim o yolu ancak Mini keşke burada olsaydı diye hayıflandım fena halde. Virajların kıvrımları, manzara ve asfaltın genişliği ve kalitesi harikaydı. Bir ara keşke Top Gear bir bölüm çekse dedim içimden bu harika güzergahta.
özellikle 1,27 den sonrası
Yorum Yap
Yorum Yap