Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben isim vermeyeyim kendi paylasmak istememis heralde ama ustu kapali tebrigimi iletirim aradigimizda telefonu acmayip daha sonrada gerri donme nezaketinde bulunulmadigi icin
Bahsi geçen kişi ben oluyorum galiba. Ama anlayışla karşılayacaksınızdır ki; henüz imzalar atılmadığı için sizlerle erken bir paylaşımda bulunmak istememiştim. Yoksa birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu. Zamanı geldiğinde ilgili başlığı gururla ve heyecanla açacağımdan emin olabilirsiniz. Yine de ön tebriklerini sunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ben isim vermeyeyim kendi paylasmak istememis heralde ama ustu kapali tebrigimi iletirim aradigimizda telefonu acmayip daha sonrada gerri donme nezaketinde bulunulmadigi icin
niçin paylaşmak istemeyeyim. sadece acele etmek istemedim. çok acelecisin NDG
not: Yoğun ve dışarıda geçen aşırı sıcak bir Ramazan günü beni biraz sendelettiği için telefonlara bakamadım, buradan ve facebooktan geri dönüş yapabildim sonrasında.
En son düzenleyen Fatih V.; 24-07-12, 21:41.
Sebep: ek not
Şuan forumdaki Escobar arkadaşımız (MERT) Kosiflerde staj yapmaktadır. Bilginize
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap