Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Parça Değişimi ve Boya Hakkında

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Parça Değişimi ve Boya Hakkında

Arkadaşlar selam,

Bayram öncesi dikkatsiz bir kullanıcının çarpması sonucu aracımın ön tampon, far ve çamurluğu hasar gördü. Şuan aracım serviste ve bilgi almak için aradığımda aracın boyasının yapıldığı söylendi. Hangi parçaların boyaya girdiğini sorduğumda kaput(boyası zarar gören kısımlar) ve tampon dediler.
    Fakat başta tamponun orjinali ile değişiminin yapılacağı söylenmişti ve bu şekilde hatırlattığımda "evet, yeni tampon boyanır" şeklinde cevap aldım.
    Yeni tampon neden boyanır ya da boyanmalı mı anlamadım ben ? konuya hakim arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

Yeni tampon aracinizin renginde olmayacagi icin aracinizin rengine boyanir. Endiselenecek bi durum yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Merhabalar öncelikle yeni bir konu açarak kendinizi tanitirmisiniz lütfen Arkadaşlarım da en kısa zamanda sorunuza cevap bulacaklardir

sigpic

Yorum Yap

Aslı unexpected tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Arkadaşlar selam,

Bayram öncesi dikkatsiz bir kullanıcının çarpması sonucu aracımın ön tampon, far ve çamurluğu hasar gördü. Şuan aracım serviste ve bilgi almak için aradığımda aracın boyasının yapıldığı söylendi. Hangi parçaların boyaya girdiğini sorduğumda kaput(boyası zarar gören kısımlar) ve tampon dediler.
        Fakat başta tamponun orjinali ile değişiminin yapılacağı söylenmişti ve bu şekilde hatırlattığımda "evet, yeni tampon boyanır" şeklinde cevap aldım.
        Yeni tampon neden boyanır ya da boyanmalı mı anlamadım ben ? konuya hakim arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
        Sorunuza gelince de yeni tamponlar astarli gelir direk siyah veya beyaza boyalı gelmez astarın üzerine aracınızın rengi ne ise ona göre boyanir.İciniz rahat olsun

sigpic

Yorum Yap

tamamdır kendimi tanıttım üyelerimiz başlığında sizin cevaplarınızı okurken servis aradı tekrar detay geçmek için, dediğiniz şekilde tampon boyasız olduğu için boyandığını söylediler, teşekkürler

Yorum Yap

Oncelikle gecmis olsun, dedikleri gibi sifir tampon boyasiz gelir...
            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Oncelikle gecmis olsun, dedikleri gibi sifir tampon boyasiz gelir...
              Sağolun, teşekkürler bilgilendirme için.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X