Seyrettiğiniz bir filmde bir sahnede aniden arkadan geçen bir MINI gördünüz, ya da esas oğlan ve esas kız atladı MINI 'ye gidiyor, belki de uzaylıların istilasındaki metropolde arkalarda parketmiş bir MINI...
Ben tüm bu durumlarda "Aaaa MINI!!" , "MINI miydi o yahu?" , "Ne güzel MINI dime.." cümlelerinden kendimi alamıyorum.
Aynı şekilde TV dizilerinde ve birçok müzik klibinde de sıklıkla MINI görebiliyoruz.
Mümkünse filmlerden sahnenin görüntüsü veya sahnenin tahmini yeri; dizinin ilgili bölümünden bilgi; müzik klibinin linki gibi detayları veya diğer anımsatıcı öğeleri de verelim.
Burada eğlenceli bir "Dikkat! Yüksek dozda MINI içerir!" veritabanı oluşacağını düşünüyorum.
Haydi bakalım
---------
Ben en klişe olanla ve en sevdiğimle başlıyorum;
The Italian Job, (İtalyan İşi).. Baştan sona MINI !!
Ben tüm bu durumlarda "Aaaa MINI!!" , "MINI miydi o yahu?" , "Ne güzel MINI dime.." cümlelerinden kendimi alamıyorum.
Aynı şekilde TV dizilerinde ve birçok müzik klibinde de sıklıkla MINI görebiliyoruz.
Mümkünse filmlerden sahnenin görüntüsü veya sahnenin tahmini yeri; dizinin ilgili bölümünden bilgi; müzik klibinin linki gibi detayları veya diğer anımsatıcı öğeleri de verelim.
Burada eğlenceli bir "Dikkat! Yüksek dozda MINI içerir!" veritabanı oluşacağını düşünüyorum.
Haydi bakalım
---------
Ben en klişe olanla ve en sevdiğimle başlıyorum;
The Italian Job, (İtalyan İşi).. Baştan sona MINI !!
Yorum Yap