Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Muz cumhuriyeti

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Muz cumhuriyeti

Merhaba arkadaslar. Bugun aracimi sabah biraz kotu bir yere park etmistim. Aksam geldim araci cekmisler.
    Neyse Otoparka araci almaya gittim. Parasini odedim araci alicam otoparkci aracin trafikten men edilmis dedi. Fisin bi kosesine 23. Madde men yazmis polis otoparkci araci vermiyor.
    23. Madde nedir dedim sordu plaka yokmus dedi. Araci gosterdim plakalar yerinde hicbi sorun yok. Ben veremem araci yarin subeye gidin dedi. Biraz olay cikardim bi polis geldi evraklari inceledi arabayi inceledi bi sorun goremedi. Biraz mirin kirin etti. Yarin subeye gidin hallederler dedi.
    Simdi ben bu sacmaligi cekmek zorundamiyim. Bu islemi yapan polis hakkinda dava acmayi dusunuyorum. Fikirlerinizi almak istedim.
    Simdiden tesekkurler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malesef boyle bir durum soz konusu olabiliyor. Arkadasimin arabasinin "sol stobu yanmadigi icin" meni vardi ve bu sebepten baglamislardi. Onceden size ulasmayan cezalar yuzunden, veya odeyip gectiginiz, men oldugunu bilmediginiz cezalardan dolayi basimiza bunlar gelebiliyor. Ama otoparkcinin yapabilecegi birsey yok, emniyetten halletmeniz gereken bir sorun...
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Benim otoparkciyla sorunum bi fisin kosesine men yazilmis diye ben orda aracimi nasil birakayim. Dogru duzgun bi belge yok bi bilgi veren yok. Cok komik resmen.

Yorum Yap

Zaten bu islere akil erdirmek mumkun degil. Orda bir polisin sisteminden belki sorgulatabilirdiniz, en sagliklisi o olurdu
        doayen!

Yorum Yap

Ayni durumu biz de yasadik arkadasimin arac film camdan trafikten mendi araci cekmisler otoparkci cikartmadi baya biz kavga da ettik ama el mahkum trafik a subeye gidip halletmek zorunda kaldik malesef yapcak bisey yok her isimiz yarim bu ulkede

Yorum Yap

Araci aldim bugun. Araci baglayan polisi de buldum. Neden bagladin dedim daha once 23. Maddeden ceza yemissiniz bu maddenin kapsami genis ruhsat mi yok ne yok bilemedim bagladim dedi. Komedi resmen ya.

Yorum Yap

Kimse nedenini bilmiyor ama arac baglaniyor, cok enteresan bi ulke burasi gercekten ya
              doayen!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X