Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gopro Hero

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gece çekiminde biraz fazla sarılık var WB'ı pek başarılı değil ama ISO performansını ben sevdim. Dyanmic range gece pek çalışmıyor.

Ama bu yazdıklarım negatif algılanmasın şuanki fiyatıyla bu kamerayı alan pişman olmaz. Yani Eğer Hero 4 Black almayacaksam bunu alırım dedim çünkü onun dışında diğer herhangi bir modeli aratmıyor.
    34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
    34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Hocam gercekten begendim kamerayi , çekim acisida cok iyi. Zaten bende gunluk olarak cok kullanamiycam , cok bi aksiyon yaptigimiz yok zaten Tesekkur ederim bu arada cekim yapip paylastiginiz icin. Kamerayi guvenilir olarak nerden siparis edebiliriz simdi ?

Yorum Yap

@MiniMiniBirWorks ben şu linkten almıştım: http://www.banggood.com/Original-Xia...-p-969228.html

20-25 gün gibi bi süre içinde elinize ulaşıyor. Ancak ben o kadar beklemeyim diyorsanız da sahibinden.comda satan kişiler mevcut. Gece çekimi için bu haftayı da atlatınca bir şeyler çekip burada tekrar paylaşacağım
        sigpic

Yorum Yap

Ben konu'nun gopro kismina doneyim;
          Zamaninda Hero2 kullandim simdi Hero4 kullaniyorum.
          Hero2'de gece cekim, time lapse gibi ozellikler yok(tu simdi var mi bilmiyorum)
          Hero4'de bunlarin olmasinin disinda bir de 4K video cekme ozelligi var. WiFi ozelligi de cabasi. Hero2'de wifi yok (yani telefonunuzdan cektiginizi/cekeceginizi gorebilir, telefona indirip hemen paylasabilirsiniz)
          Hero2'nin kasasi kalinca tabi, Hero4 ince kaliyor. Pil omru aynidir.
          Yarin gecmisten hero2 fotolari bulup eklerim. Instangram'a eklemis oldugum bir kac hero4 fotosu asagida (instagram'dan cektim, kalite kaybi var malum). Ozellikle gece cekimlerini ekledim. Gunduz kalitesini incelemeye zaten gerek yok.
          Fiyati pahali mi? Evet.. Deger mi? Tartisilir (ozellikle hergun kullanmayacaksaniz).. Keyifli mi? Kesinlikle..
          Bi tavsiye, diger arkadaslarimin gosterdigi kameralar cok guzelmis. ben de ilk defa inceledim. fiyatlar da uygun. sanirim hero2 yerine bu alternatifleri degerlendirmeniz daha iyi olabilir. "Yok, benim GoPro'm olsun, marka takintim var" diyenlerdenseniz (benim gibi ) en yakin arkadasinizla ortak almaya bakin (benim gibi).. cunku hergun her dakika kullanmiyoruz.
          Hero4 gece cekimlerinin az biraz farkinı gorebilmek icin de instagram'da night.crawlers hesabina bir bak derim

Eklenen Dosyalar
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Ben konu'nun gopro kismina doneyim;
            Zamaninda Hero2 kullandim simdi Hero4 kullaniyorum.
            Hero2'de gece cekim, time lapse gibi ozellikler yok(tu simdi var mi bilmiyorum)
            Hero4'de bunlarin olmasinin disinda bir de 4K video cekme ozelligi var. WiFi ozelligi de cabasi. Hero2'de wifi yok (yani telefonunuzdan cektiginizi/cekeceginizi gorebilir, telefona indirip hemen paylasabilirsiniz)
            Hero2'nin kasasi kalinca tabi, Hero4 ince kaliyor. Pil omru aynidir.
            Yarin gecmisten hero2 fotolari bulup eklerim. Instangram'a eklemis oldugum bir kac hero4 fotosu asagida (instagram'dan cektim, kalite kaybi var malum). Ozellikle gece cekimlerini ekledim. Gunduz kalitesini incelemeye zaten gerek yok.
            Fiyati pahali mi? Evet.. Deger mi? Tartisilir (ozellikle hergun kullanmayacaksaniz).. Keyifli mi? Kesinlikle..
            Bi tavsiye, diger arkadaslarimin gosterdigi kameralar cok guzelmis. ben de ilk defa inceledim. fiyatlar da uygun. sanirim hero2 yerine bu alternatifleri degerlendirmeniz daha iyi olabilir. "Yok, benim GoPro'm olsun, marka takintim var" diyenlerdenseniz (benim gibi ) en yakin arkadasinizla ortak almaya bakin (benim gibi).. cunku hergun her dakika kullanmiyoruz.
            Hero4 gece cekimlerinin az biraz farkinı gorebilmek icin de instagram'da night.crawlers hesabina bir bak derim
            [ATTACH]6783[/ATTACH]
            [ATTACH]6784[/ATTACH]
            [ATTACH]6785[/ATTACH]
            Ya aslında bende marka takinti var gibi azcik
            Kafam yandı valla. Gopro 3 aslinda 750 tl uygun gibi fiyatida ?.

Yorum Yap

Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ya aslında bende marka takinti var gibi azcik
              Kafam yandı valla. Gopro 3 aslinda 750 tl uygun gibi fiyatida ?.
              Tamam bak orda isler soyle yuruyor.. Hero3 yeni yazilimla ve yeni kasayla GoPro Hero4 Silver olarak falan satiliyor. Satis stratejisi bu GoPro'da. Bi onceki modeli yeni kasaya sokup silver olarak satmaya devam ediyorlar. Fiyatlarini bilmiyorum ama sanirim Hero3 ile Session ayni kaliteye sahipti. hem daha ufak hem daha guncel. atiyorum arada 200-250 tl fark varsa satarken zarar ettirmez sana. seneye hero3'u zor satarken session'da veya silver'da cok beklemez, fazla zarar etmezsin..
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

O zaman ben gideyim gopro hero 3 + aliyim en iyisi. Kafama bu yatti sonunda. Sagolun tesekkuler ederim. Haktan abi bu arada buraya attigin fotolarin sanki cozunurlugu dusuk gibi geldi. Instagramdan baktim cok daha kaliteli.bi an cozunurlugu bu kadar mi diye dusundum ama Instagramdaki foto kalitesini gorunce anladim. Tesekkur ederim.

Yorum Yap

Bugun xiaomi yi almis bulunuyorum tabiki goproyla tartisilmaz ama fiyatina gore cihaz cok iyi. Gunduz goruntu super gece ise beni tatmin etti. Wifi olmasi cok kullanisli. Eger oyle hergun kullanmayacaksaniz ve guzel fiyatta birsey ariyorsaniz siddetle tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Yi yi internetten mi alıyorsunuz mağazadan mı? Ben de düşünmeye başladım almayı

Yorum Yap

Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Yi yi internetten mi alıyorsunuz mağazadan mı? Ben de düşünmeye başladım almayı

Ben sahibindenden aldim. Dogubankta da gecen hafta gordum 300tl demislerdi.

Yorum Yap

https://vimeo.com/148800657

Dun aksamki gece cekiminden gunduzleri ise goruntu super. Onun disinda ses bizim arabalarin sertliginden dolayi sanirim biraz kotu. Arkadasimin arabasinda denedigimde puruzsuzdu ses. Bi suru ayari var ses ve goruntu icin henuz kurcalayamadim belki de ayarlardan ayarlanabilir

Yorum Yap

Görüntü gayet güzel,gece olmasına rağmen.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Görüntü gayet güzel,gece olmasına rağmen.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Tesekkurler Prof. bisey aramayanlar icin guzel baya

Yorum Yap

Bana fazlasıyla yeter bu ya haftaici bi bakiyim doğubanka. Telefonla çek çek bi yere kadar 😀

Yorum Yap

Hayırlı olsun efecan 1080 upload etseydin ses de daha kaliteli olurdu genel olarak başarılı ben de memnunum. Biri çıkıp hero4black hediye etmezse yi'yle devam
                                34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                                34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X