Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gopro Hero

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gopro Hero

Gopro kameralarina uzun suredir bir merakim var . Internettende arastirmaya calistim , bi kac tanitici video izledim ama hic elime gecmedi suana kadar. Forumda sahibi olanlar vardir . Eger yanilmiyorsam gopro hero 4 cikti en son heralde. Gopro hero ise 500 kusurli bi fiyat . Sizden ricam , hangisini onerirsiniz ? Cok fazla kullanma yada aksiyon icinde degilim ama gercekten gopro videolari ve fotolari ilgimi cekiyo. Bilgi alabilirsem cok sevinirim tesekkurler Bayraminiz kutlu olsun bu arada

Cok profesyonel istemiyorsan hero al derim, fiyati cok uygun. Goruntu kalitesinde tabi fark var ama abartilacak kadar fazla degil
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

konu ile ilgili uzun zamandır araştırma yapıyorum. NOPro ile GOpro arasında 5/1 lik fiyat farkına rağmen 10/9 kalite farkı var. NOPro aslında gopro nun çakması, çin işi ancak kaliteli olanları mevcut ve gopro ile gerçekten çok yakın kalitelere sahip. hero 4 dahil %98 kalite ile aynı ürünü 5/1 fiyatına alabiliyorsunuz. sjcam markasından bir sipariş vereceğim yarın. e tabi çinli adamlar, kendi ürünlerininde çin malını yapmışlar ama kullananlar benzerine çok yakın kalitede görüntü ve malzeme kalitesini aldıklarını söylüyorlar. yinede sjcam markasının kamera görüntüleri ve özellikleri oldukça başarılı. iOS ve andorid uygulaması ile kameradaki görüntüyü anlık olarak görüp komut verebiliyorsunuz.
      34 NAD 99 '06 JCW
      34 AR 3221 '11 JCW
      34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

abi illa gopro'ya para ödemek istemiyorum diyorsanız ve alternatif ürün arayışı içindeyseniz sjcam yerine xiaomi tavsiye ederim http://www.mi.com/yicamera/
        34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
        34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Sj4000'lerde güzel,Ali expresste uygun fiyata bulunabiliyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

@b.battal in onerdigi xiaomi yi den yana oyumu kullaniyorum ben de. Yakinda alacağım. Bir arastirin isterseniz go pro ile karsilastirmalarini falan. Kesinlikle alınır o fiyatlara
            sigpic

Yorum Yap

Bende internetteki teknolojiye atarlanan adamdan izledim bu bahsettiginizi. Dediginiz gibi fiyat olarak cok uygun 80 dolar civarinda. Goruntu kalitesi olarakta fena sayilmaz . Ama su varki malzeme kalitesi cok berbat oldugunu soylediler. Elimde kalmasindan korkuyorum ve ayrica normal kamera tadi vermesindende korkuyorum. Ama yinede su varki gopro da kafa bandi , ekstra ekran bile bi suru para .

Yorum Yap

Abicim sen bi al begenirsem hemen bende siparis vereyim

Yorum Yap

http://forum.donanimhaber.com/m_104353429/tm.htm
                  şu başlıktaki farklı farklı bi ton örnekleri inceledikten sonra ben bu ürün için kesinlikle ikna oldum diyebilirim. Youtube videolarından ziyade download linkleri verilen cihaza ait türkiyeden kayıpsız görüntüleri izlemek fiyat performans olarak gerçekten başarılı bi ürün olduğunu gösteriyor.
                  belki 1 saat vakit harcamışımdır DH forumda bu ürünün başlığında
                  herşeyi ama herşeyi kapsayan aksesuar setinin fiyatı da 23 dolar civarındaydı ebayde yanlış hatırlamıyorsam.

Aldığımda atarım bende Mini temalı değişik gönderiler
                  sigpic

Yorum Yap

merhabalar bende rollei bullet 4s var yaklasık 2 yıldır donem donem kullanıyorum gayet memnunum bende ıkılemde kalmıstım ama gopro ya okadar yuksek para odemek ıstemedım bu urun fazlasıyla ısımı goruyor.https://www.youtube.com/watch?v=ddnGJStBC2M
                    lınkde vıdeo kalıtesı var ıstersenız benım cekmıs oldugum fotolarıda paylasabılırım ozelden maıl gonderırsenız

Yorum Yap

@MiniMiniBirWorks Kameram geldi. Buyrun xiaomi yi ile bir video kaydı

Videoda pek bi aksiyon yok sanayi tarafına gittiğim bi anı öylesine kaydetmiştim geçenlerde. Farklı tarzda enteresan müzikler de açtım basslı, midi tonlu vs ses kalitesini de görebilmeniz için. Kesinlikle goproyu aratmadığını söyleyebilirim. İleride farklı çekimler yaparsam mutlaka paylaşırım.

sigpic

Yorum Yap

Masallah aracinizin ici de cok temiz duruyor makineyide gule gule kullanin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        16 AK 223 JCW09
                        34 AKS11 JCW13

Yorum Yap

Ben de Yi aldım fiyat performans başarılı ürün kesinlikle. Yalnız 10 dk gibi bir sürede kaydı bitiriyor otomatik olarak sanırım onunla ilgili bir ayar yapmam gerek.

Bir de şu yapışkanlı olan bağlantı şeylerinden bulamadım vantuz'lu aparat çok sağlam tutuyor ama yine de yapışkanlı olandan istiyorum kask için.
                          34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                          34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            @MiniMiniBirWorks Kameram geldi. Buyrun xiaomi yi ile bir video kaydı

Videoda pek bi aksiyon yok sanayi tarafına gittiğim bi anı öylesine kaydetmiştim geçenlerde. Farklı tarzda enteresan müzikler de açtım basslı, midi tonlu vs ses kalitesini de görebilmeniz için. Kesinlikle goproyu aratmadığını söyleyebilirim. İleride farklı çekimler yaparsam mutlaka paylaşırım.

Aksam çekime örnek varmıdır acaba
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Masallah aracinizin ici de cok temiz duruyor makineyide gule gule kullanin
                              Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince iyi bir kondisyonda tutmaya çalışıyorum Minimi

Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Ben de Yi aldım fiyat performans başarılı ürün kesinlikle. Yalnız 10 dk gibi bir sürede kaydı bitiriyor otomatik olarak sanırım onunla ilgili bir ayar yapmam gerek.

Bir de şu yapışkanlı olan bağlantı şeylerinden bulamadım vantuz'lu aparat çok sağlam tutuyor ama yine de yapışkanlı olandan istiyorum kask için.
                              Evet ayar yapmanız gerekiyor. Ancak zaman zaman da bu gibi cihazlar (go pro da dahil) donanımsal durumlardan kaynaklı ufak tefek kesintiye uğradıkları anda hemen 2. bir video dosyası oluşturarak kayıt yapmaya devam ederler. Bu durumu en aza indirgemek için mümkün olduğunca hızlı okuma/yazma oranı olan hafıza kartları tercih etmek lazım. Henüz böyle bi sıkıntı yaşamadım bu cihazda ama bu tabi hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor. Nadir de olsa olabilecek bi durum.

Kask için yapışkanlı aparat şart, haklısınız.

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Aksam çekime örnek varmıdır acaba
                              Uygun olduğum ilk boş zamanda bi örnek çekim daha yaparım
                              sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X