Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gopro Hero

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yi yi internetten mi alıyorsunuz mağazadan mı? Ben de düşünmeye başladım almayı

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ben sahibindenden aldim. Dogubankta da gecen hafta gordum 300tl demislerdi.

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Yi yi internetten mi alıyorsunuz mağazadan mı? Ben de düşünmeye başladım almayı

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Bugun xiaomi yi almis bulunuyorum tabiki goproyla tartisilmaz ama fiyatina gore cihaz cok iyi. Gunduz goruntu super gece ise beni tatmin etti. Wifi olmasi cok kullanisli. Eger oyle hergun kullanmayacaksaniz ve guzel fiyatta birsey ariyorsaniz siddetle tavsiye ederim.

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    O zaman ben gideyim gopro hero 3 + aliyim en iyisi. Kafama bu yatti sonunda. Sagolun tesekkuler ederim. Haktan abi bu arada buraya attigin fotolarin sanki cozunurlugu dusuk gibi geldi. Instagramdan baktim cok daha kaliteli.bi an cozunurlugu bu kadar mi diye dusundum ama Instagramdaki foto kalitesini gorunce anladim. Tesekkur ederim.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ya aslında bende marka takinti var gibi azcik
    Kafam yandı valla. Gopro 3 aslinda 750 tl uygun gibi fiyatida ?.
    Tamam bak orda isler soyle yuruyor.. Hero3 yeni yazilimla ve yeni kasayla GoPro Hero4 Silver olarak falan satiliyor. Satis stratejisi bu GoPro'da. Bi onceki modeli yeni kasaya sokup silver olarak satmaya devam ediyorlar. Fiyatlarini bilmiyorum ama sanirim Hero3 ile Session ayni kaliteye sahipti. hem daha ufak hem daha guncel. atiyorum arada 200-250 tl fark varsa satarken zarar ettirmez sana. seneye hero3'u zor satarken session'da veya silver'da cok beklemez, fazla zarar etmezsin..

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben konu'nun gopro kismina doneyim;
    Zamaninda Hero2 kullandim simdi Hero4 kullaniyorum.
    Hero2'de gece cekim, time lapse gibi ozellikler yok(tu simdi var mi bilmiyorum)
    Hero4'de bunlarin olmasinin disinda bir de 4K video cekme ozelligi var. WiFi ozelligi de cabasi. Hero2'de wifi yok (yani telefonunuzdan cektiginizi/cekeceginizi gorebilir, telefona indirip hemen paylasabilirsiniz)
    Hero2'nin kasasi kalinca tabi, Hero4 ince kaliyor. Pil omru aynidir.
    Yarin gecmisten hero2 fotolari bulup eklerim. Instangram'a eklemis oldugum bir kac hero4 fotosu asagida (instagram'dan cektim, kalite kaybi var malum). Ozellikle gece cekimlerini ekledim. Gunduz kalitesini incelemeye zaten gerek yok.
    Fiyati pahali mi? Evet.. Deger mi? Tartisilir (ozellikle hergun kullanmayacaksaniz).. Keyifli mi? Kesinlikle..
    Bi tavsiye, diger arkadaslarimin gosterdigi kameralar cok guzelmis. ben de ilk defa inceledim. fiyatlar da uygun. sanirim hero2 yerine bu alternatifleri degerlendirmeniz daha iyi olabilir. "Yok, benim GoPro'm olsun, marka takintim var" diyenlerdenseniz (benim gibi ) en yakin arkadasinizla ortak almaya bakin (benim gibi).. cunku hergun her dakika kullanmiyoruz.
    Hero4 gece cekimlerinin az biraz farkinı gorebilmek icin de instagram'da night.crawlers hesabina bir bak derim
    [ATTACH]6783[/ATTACH]
    [ATTACH]6784[/ATTACH]
    [ATTACH]6785[/ATTACH]
    Ya aslında bende marka takinti var gibi azcik
    Kafam yandı valla. Gopro 3 aslinda 750 tl uygun gibi fiyatida ?.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ben konu'nun gopro kismina doneyim;
    Zamaninda Hero2 kullandim simdi Hero4 kullaniyorum.
    Hero2'de gece cekim, time lapse gibi ozellikler yok(tu simdi var mi bilmiyorum)
    Hero4'de bunlarin olmasinin disinda bir de 4K video cekme ozelligi var. WiFi ozelligi de cabasi. Hero2'de wifi yok (yani telefonunuzdan cektiginizi/cekeceginizi gorebilir, telefona indirip hemen paylasabilirsiniz)
    Hero2'nin kasasi kalinca tabi, Hero4 ince kaliyor. Pil omru aynidir.
    Yarin gecmisten hero2 fotolari bulup eklerim. Instangram'a eklemis oldugum bir kac hero4 fotosu asagida (instagram'dan cektim, kalite kaybi var malum). Ozellikle gece cekimlerini ekledim. Gunduz kalitesini incelemeye zaten gerek yok.
    Fiyati pahali mi? Evet.. Deger mi? Tartisilir (ozellikle hergun kullanmayacaksaniz).. Keyifli mi? Kesinlikle..
    Bi tavsiye, diger arkadaslarimin gosterdigi kameralar cok guzelmis. ben de ilk defa inceledim. fiyatlar da uygun. sanirim hero2 yerine bu alternatifleri degerlendirmeniz daha iyi olabilir. "Yok, benim GoPro'm olsun, marka takintim var" diyenlerdenseniz (benim gibi ) en yakin arkadasinizla ortak almaya bakin (benim gibi).. cunku hergun her dakika kullanmiyoruz.
    Hero4 gece cekimlerinin az biraz farkinı gorebilmek icin de instagram'da night.crawlers hesabina bir bak derim

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    @MiniMiniBirWorks ben şu linkten almıştım: http://www.banggood.com/Original-Xia...-p-969228.html

20-25 gün gibi bi süre içinde elinize ulaşıyor. Ancak ben o kadar beklemeyim diyorsanız da sahibinden.comda satan kişiler mevcut. Gece çekimi için bu haftayı da atlatınca bir şeyler çekip burada tekrar paylaşacağım

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Hocam gercekten begendim kamerayi , çekim acisida cok iyi. Zaten bende gunluk olarak cok kullanamiycam , cok bi aksiyon yaptigimiz yok zaten Tesekkur ederim bu arada cekim yapip paylastiginiz icin. Kamerayi guvenilir olarak nerden siparis edebiliriz simdi ?

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Gece çekiminde biraz fazla sarılık var WB'ı pek başarılı değil ama ISO performansını ben sevdim. Dyanmic range gece pek çalışmıyor.

Ama bu yazdıklarım negatif algılanmasın şuanki fiyatıyla bu kamerayı alan pişman olmaz. Yani Eğer Hero 4 Black almayacaksam bunu alırım dedim çünkü onun dışında diğer herhangi bir modeli aratmıyor.

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Masallah aracinizin ici de cok temiz duruyor makineyide gule gule kullanin
    Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince iyi bir kondisyonda tutmaya çalışıyorum Minimi

Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de Yi aldım fiyat performans başarılı ürün kesinlikle. Yalnız 10 dk gibi bir sürede kaydı bitiriyor otomatik olarak sanırım onunla ilgili bir ayar yapmam gerek.

Bir de şu yapışkanlı olan bağlantı şeylerinden bulamadım vantuz'lu aparat çok sağlam tutuyor ama yine de yapışkanlı olandan istiyorum kask için.
    Evet ayar yapmanız gerekiyor. Ancak zaman zaman da bu gibi cihazlar (go pro da dahil) donanımsal durumlardan kaynaklı ufak tefek kesintiye uğradıkları anda hemen 2. bir video dosyası oluşturarak kayıt yapmaya devam ederler. Bu durumu en aza indirgemek için mümkün olduğunca hızlı okuma/yazma oranı olan hafıza kartları tercih etmek lazım. Henüz böyle bi sıkıntı yaşamadım bu cihazda ama bu tabi hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor. Nadir de olsa olabilecek bi durum.

Kask için yapışkanlı aparat şart, haklısınız.

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aksam çekime örnek varmıdır acaba
    Uygun olduğum ilk boş zamanda bi örnek çekim daha yaparım

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    @MiniMiniBirWorks Kameram geldi. Buyrun xiaomi yi ile bir video kaydı

Videoda pek bi aksiyon yok sanayi tarafına gittiğim bi anı öylesine kaydetmiştim geçenlerde. Farklı tarzda enteresan müzikler de açtım basslı, midi tonlu vs ses kalitesini de görebilmeniz için. Kesinlikle goproyu aratmadığını söyleyebilirim. İleride farklı çekimler yaparsam mutlaka paylaşırım.

Aksam çekime örnek varmıdır acaba

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Ben de Yi aldım fiyat performans başarılı ürün kesinlikle. Yalnız 10 dk gibi bir sürede kaydı bitiriyor otomatik olarak sanırım onunla ilgili bir ayar yapmam gerek.

Bir de şu yapışkanlı olan bağlantı şeylerinden bulamadım vantuz'lu aparat çok sağlam tutuyor ama yine de yapışkanlı olandan istiyorum kask için.

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Masallah aracinizin ici de cok temiz duruyor makineyide gule gule kullanin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    @MiniMiniBirWorks Kameram geldi. Buyrun xiaomi yi ile bir video kaydı

Videoda pek bi aksiyon yok sanayi tarafına gittiğim bi anı öylesine kaydetmiştim geçenlerde. Farklı tarzda enteresan müzikler de açtım basslı, midi tonlu vs ses kalitesini de görebilmeniz için. Kesinlikle goproyu aratmadığını söyleyebilirim. İleride farklı çekimler yaparsam mutlaka paylaşırım.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X