Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Trafikte zikzak çizen ‘akıl raporu’ alacak

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Trafikte zikzak çizen ‘akıl raporu’ alacak

İstanbul’da otomobille “zikzak” çizerek, trafiği tehlikeye düşüren magandaların ehliyetine, “Akli dengesi yerindedir” raporu alacağı güne kadar el koyacak. Alamayan yandı!

Kaynak: http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/...alacak-877140/

06DE1756 R53 Cooper S 2004 (Sold)
    16GB426 R56 Cooper S 50th Camden Edition 2010

iyi olmuş desem yeri var. çok manyakça kullanip hava atan deliler var.
    Some men just want to watch the world burn

Yorum Yap

abi cok iyi olmus. ama o en sol seritten 50yle gidene de ayni uygulamayi yapmalari lazim. bazen zorunda kaldigin icin makas atiyosun cunku
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        abi cok iyi olmus. ama o en sol seritten 50yle gidene de ayni uygulamayi yapmalari lazim. bazen zorunda kaldigin icin makas atiyosun cunku
        +1 +2 +3 +4 +5 +6 +................
        1) R59 Cooper S '13
        2) R60 LCI Cooper S '14
        3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

Onlarinda arabasina duzgun kullanmayi ogrenene kadar el koysunlar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
          34 NAD 99 '06 JCW
          34 AR 3221 '11 JCW
          34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

İstanbulu terk etmek için bir sebep daha..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
            34ANL60

Yorum Yap

Dun Adapazarı'na yola ciktim.Yolda benzinlikte durdum Honda Team geldi yaklaşık 20 araba.Neyse ben ciktim yola onlar orada duruyorlardı.Adapazarina 10 km kala trafik durdu.Neyse yavaş yavaş ilerledik baktım ki 2 polis aracı bir kimyasal madde tırı ile yolu kesmiş.Beni gordu emniyet şeridine Aldı.Dedi nerdeler ne nerde abi ne diyorsun dedim digerleri nerede dedi hahah dedim Acik konus anlamıyorum. Ihbar aldık dedi 15-20 araçlık bir grup makas atarak insanların hayatinı tehlikeye atarak bu tarafa dogru geliyormuş dedi.Dedim evet gordum 10 km geride benzinlikte ama onlar Hondaci.Dedim benim onlarla bir alakam yok.Neyse tamam dedi,seni de durdurmusken bakalım bi dedi.Dedim neye bakacağız araba modifiyeli dedi.Evet dedim.Egzos cok bağırıyor dedi.Evet dedim 1.6 motor 260 bg dedim normal degil mi sizcede ses çıkması dedim evet aslında normal dedi sonradan mi yaptırdın dedi yok dedim hersey fabrika çıkışlı isterseniz internetten mininin anasayfasindan göstereyim dedim yok canım zaten apaci modifiye degil cok belli fabrika çıkışlı oldugu dedi.Cok güzelmis ama sende makas falan atma dedi gönderdi lan dedim adamların ihalesi (hondacilarin) insallah bana patlamaz

sigpic

Yorum Yap

Dostum dedigin gibi mecbur atıyorsun.Ben simdi atmıyorum desem yalan olur.Baktigin zaman makas atmıyorum araba sollamaya çalışıyorum ama dışardan baktığın zaman makas atıyor diyorlar.Yavas giden adam suçlu ama sen onu gecmek isteyince sen suçlu oluyorsun.

sigpic

Yorum Yap

Yalnız Honda'cılarda o potansiyel var.

Aynen katılıyorum asıl hız limiti 80 olan yolda 30-40 la gidenlere cezai işlem uygulanmalı,sonuçta onlarda trafiğin olağan akışını engelliyorlar.
                  2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Dun Adapazarı'na yola ciktim.Yolda benzinlikte durdum Honda Team geldi yaklaşık 20 araba.Neyse ben ciktim yola onlar orada duruyorlardı.Adapazarina 10 km kala trafik durdu.Neyse yavaş yavaş ilerledik baktım ki 2 polis aracı bir kimyasal madde tırı ile yolu kesmiş.Beni gordu emniyet şeridine Aldı.Dedi nerdeler ne nerde abi ne diyorsun dedim digerleri nerede dedi hahah dedim Acik konus anlamıyorum. Ihbar aldık dedi 15-20 araçlık bir grup makas atarak insanların hayatinı tehlikeye atarak bu tarafa dogru geliyormuş dedi.Dedim evet gordum 10 km geride benzinlikte ama onlar Hondaci.Dedim benim onlarla bir alakam yok.Neyse tamam dedi,seni de durdurmusken bakalım bi dedi.Dedim neye bakacağız araba modifiyeli dedi.Evet dedim.Egzos cok bağırıyor dedi.Evet dedim 1.6 motor 260 bg dedim normal degil mi sizcede ses çıkması dedim evet aslında normal dedi sonradan mi yaptırdın dedi yok dedim hersey fabrika çıkışlı isterseniz internetten mininin anasayfasindan göstereyim dedim yok canım zaten apaci modifiye degil cok belli fabrika çıkışlı oldugu dedi.Cok güzelmis ama sende makas falan atma dedi gönderdi lan dedim adamların ihalesi (hondacilarin) insallah bana patlamaz

Birkez daha kendini yapilan islemlerden dolayi 260 beygir bir s olarak kacirilmamasi lazim polisinde dedigine katiliorum disardan apaci gibi durmuyor maviyi sevdiren araba simdiye kadar satilmamasi sasirtici

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Birkez daha kendini yapilan islemlerden dolayi 260 beygir bir s olarak kacirilmamasi lazim polisinde dedigine katiliorum disardan apaci gibi durmuyor maviyi sevdiren araba simdiye kadar satilmamasi sasirtici

Abi ben polisi inandırmak İcin 260 bg dedim araba stok

sigpic

Yorum Yap

Kardesim hissedilen onemli gerisni bosver

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Kardesim hissedilen onemli gerisni bosver

Hissettiğimi soruyorsan 300 var dun Porsche gelemiyordu pesinden
                          Abi gerçekten araba cok iyi kalmıyor ve yapıştırıyor.

sigpic

Yorum Yap

Dün senin taktikle bende kurtuldum,memur 3000 devire kadar gaza bas dedi,bastım dedi çok değilmi abi dedim araç 225 bg normal dedim.Tamam iyi geceler dedi go home bende.
                            2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

makastan değil de sol şeriti 50kmh ile işgal edenleri dövmekten deli raporu alabilirim

birde göstermelik kamera kayıtları çıkarmışlar haberlere..yahu insan sormazmı senin o süratle sol şeritte ne işin var diye.tabiki deli gibi olmasada şerit değiştirmek şart istanbul trafiğinde..bazı kıllarda dikizden seni kesip yinede yol vermiyor..neyse orucu zedelemeyelim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X