Siradaki sairimiz doa, 2 yildir siir yaziyor. Bu siiri modifiyeci arkadasi kekutiye itafen yazmis.
Mini yuklicem diye sanayiye varirsin,
Hizlanayim diyerek bisuru parca alirsin,
2 cupra gectim diye oldun kral sanirsin,
Seni gecicek kisi belli, DOA29, tanirsin.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber Yaaaa Temmuz 2015 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hahahahahah tamam.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha abi yazcam, sozum soz
Bir yorum yaz:
-
Hahaha abi yazcam, sozum sozAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHala bekliyorum.
)
Bir yorum yaz:
-
Hala bekliyorum.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahahahaha
abi iyi olmus, buna cevap yazmak icin biraz zamana ihtiyacim var 
)
Bir yorum yaz:
-
Hahaha aynen maslak sanayide. Bulusup muhabbet ediliyo, ufak tefek isleri olanlarin isleri hallediliyoAslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterondan diyorum ya. her hafta sonu bir tavla turvanasi mi var
yer maslak degil mi?
Bir yorum yaz:
-
ondan diyorum ya. her hafta sonu bir tavla turvanasi mi varAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen ortak bulusma noktasi ayn cumartesi gunleri
yer maslak degil mi?
Bir yorum yaz:
-
Aynen ortak bulusma noktasi ayn cumartesi gunleriAslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı göster? herkes orda değil mi? AYN?
Bir yorum yaz:
-
? herkes orda değil mi? AYN?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaslakta nerde?
Bir yorum yaz:
-
maslakta nerde?Aslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer hafta Maslak da okey veya tavla turnavasi mi var?
Bir yorum yaz:
-
sUPERSINIZAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahaha beklemedeyim.
Maniler diye bir bolum mu acsak.
Bir yorum yaz:
-
Yeni kardeşlerimiz yola cikmis geliyormuş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
13.00 itibariyle Ayn de olacagimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahah siir iyiyimis
Bu arada yarin kimler geliyor Maslaga?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: