Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İyi ki Doğdun MCTR!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

İyi ki Doğdun MCTR!!

MCTR 3. Yaşında!
    Bu günlere gelinmesini sağlayan değerli adminlerimize, desteğini esirgemeyen teknik ve organizasyon ekibimize, ve herşeyden önemlisi bu güzel ailenin fertleri siz değerli üyelerimize teşekkürler! Nice mutlu senelere MCTR FAMILY!
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

1,5 yıllık mini kullanıcısı olarak daha önce bu aileye katılmamanın üzüntüsünü yaşarken,geçte olsa katılmanın mutluluğunu yaşıyorum.Forumlar her zaman araçtır aslolan dostluk ve kardeşliktir.Bu forumdada bu fazlasıyla mevcut,bire bir daha kimseyle tanışmış olmasamda yardımseverliği,o sıcaklığı hissedebiliyorum.

Forumu kurarken emeği geçenlere,bugüne kadar gelmesine,bugünden sonra dahada ileriye götüreceklere sonsuz teşekkürler.

Nice güzel,kazasız belasız mutlu yıllara hepberaber inşallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslinda diyecek cok sey var...ama kisa tutmaya calisacagim bu aile oyle bir aile ki sanki her an birlikte yasiyorsun. Birlikte zaman gecirmek, hal hatir sormak icin bile olsa bir selam cakmak, dunyanin bir ucunda da olsan gundemden kopamamak, yasadiklarini paylasmak, dinlemek...ilk NDG bahsettiginde hosuma gitmekle beraber dogal bir refleksle bekle gor demistim kendime...simdi ise bu ailenin bir parcasi olmanin keyfi anlatilmaz yasanir diyorum... iyi ki varsin MCTR...iyi ki kuranlar bu olusumu gerceklestirmis...herkese iyi yillar
      1) R59 Cooper S '13
      2) R60 LCI Cooper S '14
      3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

2 yıl önce acil bir araba almam gerektiği anda malum siteye girip cooper s yazıp karşıma çıkan ilk araçlardan birisini satın aldım. (ek 391) MINI aldığıma dair hiç bir fikrim yoktu. "neymiş ya bu cooper s" diyerek gidip aldım arabayı. arabadaki bir sorun için google da arama yaparken bir şekilde mctr adrsine düştüm. kayıt olmak için de referer üye kısmına "admin" yazarak girdim içeriye : )

Nice güzel yıllara MCTR sizleri ve MINI yi tanımak çok keyifli. Nice 3. yaşlara...
        34 NAD 99 '06 JCW
        34 AR 3221 '11 JCW
        34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Ben de Serkan'a benzer şekilde Mini'nin sorunları, çözümleri, kendisine neler iyi gelir, huyu suyu nedir, çok fazla bilgi sahibi değildim. Açıkçası biraz da korkmuştum aldıktan sonra, çünkü çoğu servis Mini'nin dilinden anlamıyordu. Ancak bu forumu bulduktan sonra Mini'yi daha çok öğrenmeye, sevmeye ve daha bir güvenle bakmaya başladım. Eminim birçok MCTR Pilotları da benzer şeyler düşünüyorlardır. Bu yüzden forumu kuran, geliştiren, bu güzel ortama katkısı olan herkese teşekkürler. Nice güzel mutlu yıllara Mini Club Tr
          06DE1756 R53 Cooper S 2004 (Sold)
          16GB426 R56 Cooper S 50th Camden Edition 2010

Yorum Yap

3 sene önce bugun aynı zamanda ilk minimi aldıgım gündü 😀 garip bir şekilde bu forumu nerden bulduğumu hatırlamıyorum ama iyi ki bulmuşum sizleri tanımışım 😀
            Kazasız belasız cezasın nice mutlu seneler arkadaşlar 😊

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Gercekten de ilk kurdugumuz zaman Gokhan Ve Haktanla biz farkli olalim baska forumlar gibi ben ben demektense biz diyelim o sekilde farkimiz olur, teknige onem verelim nasilsa arkadasliklar kurulur iyi vir database imiz olursa bilgi herseyden ustundur bu bilgiyi paylasmak isteyecekler de ustun insanlar olacaktir bizim uye profilimiz farkli olsun Fan club olmayalim en azindan herkesin bir ortak noktasi olsun sadece MINI sahipleri uye olabilsin dedik. Bu fikirlerimizi hayata gecirmeye calisirken cok calistik gercekten kurulus asamasinda gunduz islerimizle gece eve gelince de forum kurulusuyla ugrastik. Bu gecen 3 sene icerisinde Turizm Acentesi olmadigimizi bir otomobil kulubu oldugumuzu hatirlattik kendimize uyelerimizin Turkiyede tek olan projeleri hep bu kulupten cikti en hizli MINI yi yaptik sponsorumuzla, tabii bu arada hizimiza yetisemeyip aramizdan ayrilanlar oldu ama MINI Club TURKIYE herzaman hepimizin olacak. Bu kulup siz sahiplendikce varolur bu yuzden de biz aile oldugumuzu unutmadik siz de unutmayin. Iyi ki varsiniz. Kurulus ve gelisimimizde buyuk rol oynayan moderator, organizasyon ve bolge sorumlusu tum arkadaslara tesekkuru borc biliriz.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Vay be, yaşlanıyorum sanırım
                İyi ki MCTR üyesi ve Moderatörüyüm.
                Güzel bir aile , ekip , grup olduk.. Dostluğumuz daim olsun, MINI'lerimiz mutlu olsun

Şu an MINI'ye biniyorsam, halen bu forum ve bu dostluk ortamı yüzündendir, hiç pişman değilim ve hiç olmayacağım..

Mutlu yıllar MCTR

(Almanya'dan yeni geldim, yoğunluktan anca çıkabildim )
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X