Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

würth enjektör temizleyici kullanan

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

würth enjektör temizleyici kullanan

beyler bugun aracı bakıma soktum klasık sıvı filtre bakımları servisteki arkadas würth enjektör temızleyıcıyı önerdi internettede bıraz arastırdım o anda faydalı oldugu yazılmıs. kullanım ıcınde depoyu fulledım kullanım seklınde önerı olarak ılk 50 km uzun yol tercıh etmek daha saglıklı olur yazılmıs yarın havada güzel bi çeşme yapayım dedım aramızda kullanan varmı sormak ıstedım kaş yapalım derken göz cıkarmayalım

35 AJ 0050 R56 S
    34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
    35 ALM 13 R53 COOPER S

Bi zarari olmaz ancak keske berryman alsaydiniz o firima bu konularda cok iyi...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bi zarari olmaz ancak keske berryman alsaydiniz o firima bu konularda cok iyi...

valla izmirde özgerkey var mini yetkili servis öneren arkadas ordan olunca bende ıyı bıldıgını dusunerek bırazda markanın daha önceden bırkac baska urununude kullanmıstım ıyı oldugunu dusunerek aldım acıkcası pek aratrmadan
      35 AJ 0050 R56 S
      34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
      35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Denemedim hic, yorumlari bekliyorum kullandiktan sonra
        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Ben kullanmistim hic bir işe yaramiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Tavsiyem enjektorleri, enjektorcuye goturup test ettirmen. Isemesi iyi mi, temiz mi pis mi daha iyi analiz edersin
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

o zaman ben bunu yarın deneyım hissedılcek bı fark olucagını dusunmuyorum ama yınede denemekte fayda var youtube da cok vıdeo ınceledım mutlaka bı farklı olucaktr ama dedıgım gıbı kalkıp bızı 1 boy hızlandrmıycagı kesın
              35 AJ 0050 R56 S
              34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
              35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                o zaman ben bunu yarın deneyım hissedılcek bı fark olucagını dusunmuyorum ama yınede denemekte fayda var youtube da cok vıdeo ınceledım mutlaka bı farklı olucaktr ama dedıgım gıbı kalkıp bızı 1 boy hızlandrmıycagı kesın
                Enjektorun kolay kolay pislenecegi ihtimali zor. Yakit vs ekstra katki kullanilmadiysa ilk gunki gibi calisir.
                Ama enjektorcude denetmen daha dogru olacaktir diye dusunuyorum.
                Bunlar bence para tuzagi, keza oktan arttiriciyida ayni sekilde dusunuyorum
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Enjektorun kolay kolay pislenecegi ihtimali zor. Yakit vs ekstra katki kullanilmadiysa ilk gunki gibi calisir.
                  Ama enjektorcude denetmen daha dogru olacaktir diye dusunuyorum.
                  Bunlar bence para tuzagi, keza oktan arttiriciyida ayni sekilde dusunuyorum
                  Oktan arttirici berryman kullandim abi inanilmaz gaz tepkisi degismisti,Ciddiden faydasi var... suan kullanmiyorum eski atikligi yok

Yorum Yap

keremım enjektörlerle sıkıntım yok ama alayım dedım ıste yoksa bende ekstra brsy beklemıyrum nısanın1 ınde vızem gelıo 1 hafta sonra vızeye atlattınmı o zaman cok detaylı gırıcem arabaya söktürüp teste göndertırım o zaman
                    35 AJ 0050 R56 S
                    34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                    35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

ürünü kullandım uzun yol ıcın şirince köyüne gidip geldım ıse yarıcak bırsey oldumu bılmıyorum ama araba 120 km suretle ortalama 6 lıtre yaktı 4 kısıyle masallah dızel gıbı r53 jcw den snra dızel gıbı gelıo
                      35 AJ 0050 R56 S
                      34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                      35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Ben bir suredir wurth oktan yukseltici kullaniyorum bakalim farki gorucez opetten alinca motor isigi yakiyor shell nitro alip ustune de oktan yukseltici koyuyorum. Enjektor temizleyici muhakkak ise yarar ama enjektorleriniz kirli ise tabi
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Ben bir suredir wurth oktan yukseltici kullaniyorum bakalim farki gorucez opetten alinca motor isigi yakiyor shell nitro alip ustune de oktan yukseltici koyuyorum. Enjektor temizleyici muhakkak ise yarar ama enjektorleriniz kirli ise tabi
                          Abi berryman bulup kullanmani tavsiye ederim...

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Abi toluen ekle
                            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Merhaba Alen Bey , Tiner kullanın cesaret verir arabanıza değil kendinizde deneyin farkı göreceksiniz

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X