Arkadaşlar bugün gelen bir mail i sizinle paylaşmak istedi bu şekilde ciddi sayıda insan dolandırmışlar. Boşluğunuza gelir falan dikkat edin gelen mail gib.gov.tr den vergi iadesi adı altında, mail e gidiğinizde gayet resmi duran bir mail ve bir miktar vergi iadeniz olduğunu ve alttaki link i tıklayarak parayı alabiliceğinizi açıklıyor. Link i tıklarsanız internet vergi dairesi ile aynı görüntüde kimlik bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi isteyen bir sayfa var. Doldurursanız malesef sizde dolandırılanlar listesine girmiş oluyorsunuz. Dikkat edin resimleride örnek olarak paylaşıyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni Dolandırıcılık DİKKAT EDİN!!!
Çöküş
X
-
Maşallah son zamanlarda web sitelerini kopyalamak iyice moda oldu kimisi örnekteki gibi kimiside markaların sitelerini kopyalayıp indirimli satıyor gibi gösterip çakmalarını satıyorlar bir web sitesinin birebir aynısını yapmak çok kolay çok dikkat etmek lazım güzel bir uyarı konusu olmuş teşekkür ederim C@n uyarı için.
-
insanimizin akli ne yazikki kurnazliga gelince cok calisiyor.konusu acilmis madem bende 1 hafta once telefonda dolandiriliyordum az kalsin. asist türk diye bi firma adi altinda cok iyi konusan bi arkadas az kalsin beni dolandiriyordu.araç icin kurtarma hizmeti kullanmaktaniz gibisine birseyler soyleyip isi kredi kartina getiriyor. bilginize
Yorum Yap
-
Gercekten degil interner, basi 444lu olan numara disinda bankadan arasalar bile soyadimi dahi soylemiyorum. Cok dikkat etmek lazim, guzel paylasim olmusdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap