Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aracımda Ufak Değişiklikler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aracımda Ufak Değişiklikler

Aracı zaten görenler var kafamızda bir iki değişiklik var (canım sıkıldı diyelim) bide sizden fikir almak istedim

Aracım siyah gövde beyaz tavan renk kombinasyonunda şuan da bu 8 kollu siyah jantlardan var üzerinde mininin jantlarından.

Araca başka beyaz tavan rengi dışında ne renk önerirsiniz kırmızı hariç.

Aracın aynasının kapakları ,far çerçevesi ve bu plakanın hemen üstündeki radyatörün önündeki telin nikelajları siyah kaplıydı bunlarda soyulmaya başladı artık bunları da tekrar dan kaplayacam.Önerebileceğiniz folyo markası felan varmı

Jantlarda boyanıcak Kenarlar full boyasını attı sürte sürte

Son bir soru bide pasta cila yapıcam aracıma araç siyah artık cizikler cok belli olmaya başladı rengi de baya soldu aracın sonaxın ürünlerini kullanıyordum eskiden bu konuda başka bir marka yada özel bir ürün varmıdır kullandığınız

Eklenen Dosyalar

tavan + aynalari fume deneyebilirsin, eski arabamda denemek vardi kafamda yapamadan satildi...
    kaplama konusunda, maslak protac veya carbon design sinana gidebilirsin, ikisi de iyiler.
    uygulamayi da sponsorumuz meguiarsa yaptirmani tavsiye ederim, forumumuza ozel fiyatlar veriyorlar...
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Meguiarsta Uygulama,Tavan ayna füme jantlara boya ve Acil Çerçeveli APP lazım plakalar çok kötü

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Kaplama olayını kendim yapıcam bu konuda becerim var daha önce kaplama yapmıştım sadece özel olarak folyo markası arıyorum söyle kaliteli birşey.

Füme harbiden iyi durabilir aynaları deniycem ben bi güzel olursa komple kaplarım.
        Meguiarsa yaptırıcam zaten temizlik işini o garanti gibi birşey
        Jantları da baskası boyıycak sadece folyo markası suan lık kafamda soru cizilmiyecek birşey

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Meguiarsta Uygulama,Tavan ayna füme jantlara boya ve Acil Çerçeveli APP lazım plakalar çok kötü

plaka hiç aklımda yoktu oda düşünülebilir

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

+Kısa anten ve Gp2 Difüzör
            sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              +Kısa anten ve Gp2 Difüzör
              Ben antenimden cok memnunummm Heryerde cekiyor masallah ama kısasıda düşünülebilir Tesekkürler

Yorum Yap

Kaplama olarak Oracal,Unifol alabilirsiniz,Toptancısı tanıdığım memlekete dönünce yardımcı olabilirim,Bende onlardan dükkan için malzeme alıyorum.

Yorum Yap

+doa29 bence de füme deneyebilirsin maviye füme yapan bir arkadaşım vardı o da güzeldi jantlarla aynı renk yapmıştı tavan ayna kombinasyonunu.

Ama fantezi olur dersen ben olsam komple siyah yapardım MurderedOut

ve değişime kesinlikle beşiktaş baskı güzel bir app plaka ile başlamalısın
                  34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                  34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Aracın tavan rengini suan pek elleme niyetim yok aslında şuan ilk işim jantları boyatmak,sizin fikriniz üzere plakayı app yapmak sonra far çerçevelerini siyaha kaplamak radyatör fanının ızgarasının çercevesini siyaha kaplamak cunku soyuldular artık cok kötü duruyorlar

Aynalar sürte sürte beyazlıklar cıktı artık
                    Bide benim tavan beyaz spoiler kemik beyazı bunu da beyaza çevirmek gibi bir niyetim var bakalım arabayı biraz bakıma almak lazım

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X