Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
yarin gunduz gel benim imparatorlugumaa tavla atalim sohbet muhabbet aksam bende bi dugune katilacagim cunku
bu aksam kacabilirsem pistilerim seni belki
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ehhh, aksam kacamassan bizde dugunleri birlestiririz. Ormanda Wishman icin 'O ne isterse yapar' derler....
Ehhh, aksam kacamassan bizde dugunleri birlestiririz. Ormanda Wishman icin 'O ne isterse yapar' derler....
Wishkizilmaskeman
wishmanim susss bree kiz tarafindanim ben eger yol bilmiyorsan gunduzden beni bul bosum ben sana yardimci olurum gece de kuzene soforluk yapacagim zaten.
wishmanim susss bree kiz tarafindanim ben eger yol bilmiyorsan gunduzden beni bul bosum ben sana yardimci olurum gece de kuzene soforluk yapacagim zaten.
wishmanimm millet uyudu yarin pisti fotografi koyunca gorurler asil ben sana bile yazmayacaktim yarin orada pistileyecektimde dayanamadim iste heyecanimi tutamiyorum hihihihihihii
wishmanimm millet uyudu yarin pisti fotografi koyunca gorurler asil ben sana bile yazmayacaktim yarin orada pistileyecektimde dayanamadim iste heyecanimi tutamiyorum hihihihihihii
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Hi hi hi too!
P?S : bakalim Cin'li gomlegimi begencen mi? Walla bu sicakta anca bu kadar resmiyet katabiliyorum kendime...
hoyttt nooluyo burada Gunaydın MINICTR insanları İstanbul Wishman kokuyooooo :P İzmir esintileri gelmiş. (guzel kokuyo şimdi garip espriler gelmesin :P)
hoyttt nooluyo burada Gunaydın MINICTR insanları İstanbul Wishman kokuyooooo :P İzmir esintileri gelmiş. (guzel kokuyo şimdi garip espriler gelmesin :P)
gunaydin wihsman bizim gelinin arabasini kullanacak bugun yogun
Yorum Yap