Peki sabah gusul abdesti aldin mi? Butun bu kotu ruyalarin ustune?
Wishzekeriyaman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verditalha senin dört bir yanını denemenin heyecanı sarmış diyim sana
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha bence öncelikle yatarken klimayı kapat sonrada yatmadan önce kimyasal silah etkisine yol açmayacak yiyecekleri tercih et bu şekilde uyursan eğer rüyaların düzene girer esada bahane bulmabuna sesli güldüm.Ofistekiler suratıma baktı.
Bir yorum yaz:
-
Demekki bu rüyanın klima ile pek bi ilgisi yokmuş.Allah korusun olmaz inş öyle bişey ama aynısını Saddam da yapmıştı.Bu bölgeyi yönetmek cidden çok zor...
Bir yorum yaz:
-
Talha bence öncelikle yatarken klimayı kapat sonrada yatmadan önce kimyasal silah etkisine yol açmayacak yiyecekleri tercih et bu şekilde uyursan eğer rüyaların düzene girer esada bahane bulma
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı günler , hayırlı işler...
Çok ilginç bi rüya gördüm.Bu beşar esed kuzey taraflarda kimyasal silah kullanıyordu ve insanların kimyasaldan öldüğü hemen hemen hiç anlaşılmıyordu.Böyle bişeyler işte.
Acaba klimayı açık unutup önünde uyumuşum onla bir alakası varmı
http://www.hurriyet.com.tr/planet/21020258.asp
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha gordugun ruyanın tek bir acıklaması var canım kardesim
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertalha klıma nerden esıyodu sana ayaklarından basına dogrumu ?ona gore bı yorum yapacam kımyasal sılaha da
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha hemen tatile cik !
Bir yorum yaz:
-
talha klıma nerden esıyodu sana ayaklarından basına dogrumu ?ona gore bı yorum yapacam kımyasal sılaha da
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı günler , hayırlı işler...
Çok ilginç bi rüya gördüm.Bu beşar esed kuzey taraflarda kimyasal silah kullanıyordu ve insanların kimyasaldan öldüğü hemen hemen hiç anlaşılmıyordu.Böyle bişeyler işte.
Acaba klimayı açık unutup önünde uyumuşum onla bir alakası varmı
Bir yorum yaz:
-
Tamam sirketi kur, zengin oluyoruz
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilsem ogretiyimsen android sdk ogretir misin?
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: