Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
selamlar herkese , trafık kafayı yemıs yanında 1 de sıcaklar sıkıntı ....
Bir yorum yaz:
-
Bi kısım tatil modunda kmileri sıcaktan bunalımda herkes burda ama sürekli online olanlar var
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKimseler yok galiba iyi akşamlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben az once yukledim foto.. bir terslik yok gibi. kullandiginiz browser'dan kaynaklaniyor olabilir. Ben Safari ile yukleyebiliorm.
Bir yorum yaz:
-
ben az once yukledim foto.. bir terslik yok gibi. kullandiginiz browser'dan kaynaklaniyor olabilir. Ben Safari ile yukleyebiliorm.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bak caaaanım go pro yu nerelerde kullandım bak bak senin için hadi şu giovanniyi göster artık bide günlük ne alemde
W :-(
Bir yorum yaz:
-
Abi bak caaaanım go pro yu nerelerde kullandım bak bak senin için hadi şu giovanniyi göster artık bide günlük ne alemde
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gordun mu resim nasıl eklenir videosu hazırlamıs Gokhan sana
P.S: Hayir yani klavyeside su gecirmez, acaba sulandirilmis mavi haplardan azicik doksem bi degisme olurmu diye bile dusundum ama caresi yok..
Wishofkineofman
Bir yorum yaz:
-
bizim ewe pek kandil ugramaz ama saygida kusur etmemek lazim, kandiliniz mubarek olsun
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: