Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
selamlar herkese , trafık kafayı yemıs yanında 1 de sıcaklar sıkıntı ....
Bir yorum yaz:
-
Bi kısım tatil modunda kmileri sıcaktan bunalımda herkes burda ama sürekli online olanlar var
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKimseler yok galiba iyi akşamlar
Bir yorum yaz:
-
Bu ne resmiyet? Kandil diye mi?Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben az once yukledim foto.. bir terslik yok gibi. kullandiginiz browser'dan kaynaklaniyor olabilir. Ben Safari ile yukleyebiliorm.
Bir yorum yaz:
-
ben az once yukledim foto.. bir terslik yok gibi. kullandiginiz browser'dan kaynaklaniyor olabilir. Ben Safari ile yukleyebiliorm.
Bir yorum yaz:
-
Zaten senin 8 tane go pro'lu video'n benim bilgisayarda kopyali. :-) Gercekten istiyorum resim yuklemek ama sanirim basit bir problem yuzunden olmuyor. Emegin icin tesekkurler.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bak caaaanım go pro yu nerelerde kullandım bak bak senin için hadi şu giovanniyi göster artık bide günlük ne alemde
W :-(
Bir yorum yaz:
-
Abi bak caaaanım go pro yu nerelerde kullandım bak bak senin için hadi şu giovanniyi göster artık bide günlük ne alemde
Bir yorum yaz:
-
Gordum de hala 'okuz'um, bilgisayarim ile anlasamiyoruz. Ama o video'dan sonra problemin bende olmadigini anladim.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gordun mu resim nasıl eklenir videosu hazırlamıs Gokhan sana
P.S: Hayir yani klavyeside su gecirmez, acaba sulandirilmis mavi haplardan azicik doksem bi degisme olurmu diye bile dusundum ama caresi yok..
Wishofkineofman
Bir yorum yaz:
-
bizim ewe pek kandil ugramaz ama saygida kusur etmemek lazim, kandiliniz mubarek olsun
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: