Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kışlık lastiklerimizi takmayı unutmayalım!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Kışlık lastiklerimizi takmayı unutmayalım!

Arkadaşlar bu bir uyarıdır 😜 Kış şartlarında aracını kullanacak olan arkadaşlarımız tedbiri elden bırakmasınlar. Kışlık lastiklerimizi takalım,riski azaltalım. Kışlık lastik kullananlar da buradan hangi lastikleri tercih ettiklerini yazabilirler.Kazasiz Belasız bir kiş geçirmek dileğiyle. Aracını kış boyunca garaja çekecek arkadaşları da garajlarında pistleriz artık 😃

instagram.com/minicooperaksesuar
    En son düzenleyen MeOnYa; 03-12-14, 01:02.
    sigpic

Bu aksam pirelli sottozero larıma gecıs yaptım tekrardan.Kıs lastiğini bazı kullanıcilar sadece karda kullanacaklarmis gibi dusunuyorlar fakat hava 7 derece altinda bi seviyeye indigi zamanlarda yola tutunmasi cok daha basarili olan lastiklerdir kis lastikleri ve normalde kullandiklari lastiklerden daha fazla guvenli surus alacaklardir. Ben gectim siz gec kalmayın.
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Kesinlikle tavsiye ediyorum kis lastigini, gpyi cikarmayi dusunmedigim icin takmayacagim, ama onceki sezonlarda pirelli sotto zero kullandim cok memnun kaldim, tavsiye ederim...
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Araclarini kullanmayacaklar icin gerek yok.. Suan proje zamani

Ama normal lastiklerle bile 2008 kisinda cooper s ile guzel tecrubelerim oldu. Araca guvenin ama tedbiri elden birakmayin arkadaslar (eski bir mercedes kullanicisi)
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Miniyle gecen sene kar yagdigi gun baya yol yaptim ben de, keci gibi masallah tirmaniyor her yere kar lastigi olunca
          doayen!

Yorum Yap

Su anda Dunlop kullaniyorum ama islakta memnun degilim karda kimbilir nasil olur, bilindigi uzere km uzerinde cok bir etkim olmadigindan MINI ye kar veya kis lastigi almayacagim onun yerine motosikletime Michelin Winter Grip ismarladim
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

JCW'me Pirelli Sotto Zero larımı taktım. Açıkçası yağmurda bile, veya Edirne'ye giderken yolun don yaptığı yerlerde farkını görebiliyorum.
              1) 34 SM 670 - R56 Midnight Black JCW '13
              2) 34 SAM 16 - R56 White Silver JCW '13

Yorum Yap

Benim şirket aracım olan Fluence'de Michelin kış lastikleri var ve kar yağışlı geçen bu hafta gibi zamanlarda inanılmaz bir yol tutuşu var. Ayıptır söylemesi MINI'yi gündelik kullandığım 2 yıl öncesinin kışına kıyasla karlı zeminde çok iyi tutunduğunu farkettiğim için ALL4 yerine Fluence'i tercih ediyorum

Bence özellikle karda deneyimlenmediği sürece kesinlikle faydası anlaşılamıyor ancak yağmurlu ve kuru soğuk zeminde 4 mevsim lastiklerin çok da bir dezavantajını gözlemlemedim.

Peki 18" jantlara RFT kış lastiği takmak ile 17" Jant + Kış lastiği seçeneği konusunda ne düşünüyorsunuz? Borusan ikinci seçeneği öneriyor ancak jant satmak da tatlı geldiği için olabilir tabiki, her sene Jant + Lastik kampanyası yapıyor.

Maliyet unsurunu gözönünde bulundurduğumda, sürekli de kullanmadığım için ilk seçenek daha tatlı geliyor bana doğrusu ancak çekişe olumsuz bir etkisi var mıdır bi fikrim yok doğrusu.
                @erhantezakar

Yorum Yap

Kar lastigi normal lastige gore daha pahali, bu yuzden 18 yerine 17 almak daha uyguna gelicektir. Her sezon tak cikar ugrasmaktansa yazlik kislik jant olmasi daha kolay bir cozum olabilir, eski aracimda ben bu sekilde kullaniyordum... Ama tabi diger turlu de yapilabilir, lastikciler sezonluk sakliyorlar sonucta lastikleri
                  doayen!

Yorum Yap

Yazlık lastik kışlık lastik gibi bence jantlarımızıda ayrı şekilde kullanabilirsek bence daha güzel olur aklımda olan bişey bu yapabilirsem bu yaza yeni jant düşünüyorum.
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Arkadaşlar perşembe günü muayneye gireceğim kış lastiği şartı varmı bilgisi olan varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Vi2us tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arkadaşlar perşembe günü muayneye gireceğim kış lastiği şartı varmı bilgisi olan varmı?

Buradanda yazayım muayende lastiklerin dis derinligi onemlidir kislik yada yazlik lastik farki olmuyor.Hatta muayene eden arkadasinda soylemine gore eksoz icinde cat iptali olmamasi yeterlidir dedi.

34NSC46
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bi soru daha sorayım jantın ebatı önemlimi orjinal ebatta mı olması gerek li bugun lastiklerin diş derinliğini ölctürürken lastikci jantlar orjinal değil ise gecmez dedi her kafadan bi ses cıkıyor ) ben yarın bu şekilde gidip muayneye olayım egzozdan kalıcam zaten eksikleri ögrenmiş olurum daha snra egzozu kiralayıp eksikleri giderip giderim en temizi 😊

Yorum Yap

Ben GP ile OZ ultraleggera 18 inc, 205 40 18 lastikle gecmistim. Bir problem ile karsilasmadim. Orj ebat jantti ama orjinal janti degildi sonucta. Bir problem olacagini sanmam eger cok ince yanakli lastik yoksa
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Orjinal olmayan janttan dolayi muayeneden kalan mini biliyorum, dikkat edilmesi gerekiyor
                              doayen!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X