fezaya gidiorm, gorusurus
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cam Filmleri ile ilgili bir haber
Çöküş
X
-
Yanlis anladin Haktan'cim. Ben sitemiz ile ilgili yazmadim ki. Benim Pattaya'da tanidigim biri var, nereli ise artik, adam internet sayfasi sahibi (ya da neyse) sonucta cok guzel pasa pasa yasiyor Pattaya'da. Ben de guzel bir tememnide bulundum. Benim tabakhaneleri Pattaya'ya tasima sansim yok, ama internetten is yapmayi dusunenler icin -eger bir tutarsa- bence yasanabilecek en guzel yerlerden biri Pattaya....
P.S: Guzel tarafindan bakin.
Wishutopikman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYanlis anladin Haktan'cim. Ben sitemiz ile ilgili yazmadim ki. Benim Pattaya'da tanidigim biri var, nereli ise artik, adam internet sayfasi sahibi (ya da neyse) sonucta cok guzel pasa pasa yasiyor Pattaya'da. Ben de guzel bir tememnide bulundum. Benim tabakhaneleri Pattaya'ya tasima sansim yok, ama internetten is yapmayi dusunenler icin -eger bir tutarsa- bence yasanabilecek en guzel yerlerden biri Pattaya....
P.S: Guzel tarafindan bakin.
Wishutopikman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEveeeet;
Cooperscem Bar acacak
Wishman Dalis Klubu
Alienlove Boat kiralayacak
Gokhan'a bir Deri Ceket shop
Haktan internet sayfalarinin getirisini Pattaya'da yiyecek.
Var mi arttiran?
Wishutopikman
Yorum Yap
-
Ben dayanamadim sonunda yanlari 1 numara yaptim
Bundan 4 ay once arabami cektiler sislide arabayi bagladilar cunku daha once ceza yemistim allahtan memurlar anlayisliydi orda soktum filmleri ve resim cektiler ve arabayi biraktilar
Ama sicakta zor oluyor filmsiz ici hamam oluyor
Bende sunroof yok yan camlar 1 numara yaptim
Sanayide yaptirdim 150 tl verdim arka camim vardi oda 2 numara
Eger sunroofsuzsa arka 2 onler bir polis birsey demiyor eskileri hep 2 idi
Sunroofla ise arkalar 2 onler 1 olabilir bence
Yorum Yap
-
Ohhhh...
On cam solarguard sifir numara %95 ulturaviyole engelleyici cam filmi, hasar olustugu icin ve daha onceden belgeleri oldugu icin 350 TL!!!!
Ilk defa yapilmis olsa 550 TL.
Biriniz bana su bizim icinde 'semsiye' gecen ozdeyisimiz ile cevap verebilir mi?
Gozume takiliyor yaptiracam, ben bole kullanamam.
P.S: Yahu Giovanni MAVI, nereden aliyor bu NAZAR'i ?
Wishyaslandikcapintilesiyorman
Yorum Yap
-
Ustunden 5 gun gecmesine ragmen on cam filminin tam oturup oturmadigini anlamis degilim. Ellemeye, durtmeye korkuyorum. Filmden mi yoksa on camdan mi bilmiyorum ama sanki seffaf kalinca bir plastigi buktukten sonra tekrar duzlestirdiginde hani ince ince cizgiler kalir ya sanki geceleri karsi taraftan far yiyince goruyor gibiyim.
Hele su gece gozlukleri ile durum felaket.
Bir arkadasim dediki 'Abi onlar boya koruma sonrasi camda kalan kalintilar, baksana polisaj makinesinin vax capaklari. Ben ellemiyorum, cumaya goturup gosterecem. :-(
p.S: Yani keyfim kiyak degil.
Wishbirhayirliolsunbilealamadiman
Yorum Yap
Yorum Yap