Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cam Filmleri ile ilgili bir haber

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cam Filmleri ile ilgili bir haber

Bugunun bir gazetesinden;
    Bir avukata kesilen film cezasina karsi actigi iptal davasi sonucu cezanin iptal edildigi, bu sekilde bu davanin ileride baska davalarada emsal olacagi. Kanun degismezse veya kanunda daha aciklayici bir sekilde degisiklige gidilmesse bundan sonra cam filminden dolayi ceza kesilemeyecegi hakkinda bir haber var.

P.S: Benim yorumum, sanirim tabiiki icerisi gorulemeyecek kadar siyah, icerdeki yolcularin gorulemeyecegi, arac suruculerinin ozellikle kavsaklarda goz temasi saglayamayacagi koyuluktaki filmler icin yinede trafik ekiplerince bir yaptirim olabilir. Ama hafif renkte, icerisi gorulebilen cam filmleri icin artik 'canim boyle istedi' cezasi kesilmesinin onune gecilebilinecek.

Umarim en kisa zamanda cam filminin standartlari demokratik bir sekilde belirlenir ve detaylandirilir.

Tabii forumda bulunana avukat arkadaslar daha detayli bilgide verebilirler.

Wishpressman
    En son düzenleyen WISHMAN; 23-06-12, 14:27.

İnşallah yaw bu kadar saçma sapan kuralların olduğu bir başka bir ülke de olmaz herhalde

Yorum Yap

Aynen yorumunuza katiliyorum

Yorum Yap

+1 sözün bittiği yer....

Yorum Yap

Cam filmi olayi ne yazikki ulkemizdeki bircok kanunda oldugu gibi anlamsiz.

Polisin konuyla ilgili savunmasi aracin icinin gorulmesi gerektigi. Bunun tam icerigini bilmesemde Wishman'in dedigi gibi goz temasi cok mantikli. Ancak polisimiz supheli/aranan sahislara ulasabilmek adina bunu kullaniyor. Kaldiki soz konusu aractan Suphe duyuyorsan durdurur kontrol edersin.

Bildigim kadariyla kanunen belirli bir isik gecirgenligi gerekiyor. Ve bu kondisyonlari belli basli gayet iyi bildigimiz 2/3 firma saglayabiliyor. Ancak bununla kurtulamiyoruz ve sizden TUV/TSE sertifikasi istiyorlar (ki bildigim kadariyla hicbir firma bunu vermiyordu birkac sene oncesine kdr. Suanki durum nedir?)..
          Hadi onuda aldiniz ruhsata isletmenizi istiyorlar (ki bi aralar bu islemi yapmiyorlardi)

Ben bu konularda cok ikilem icerisindeyim. Kanunlarin kisiye gore istisna yapilmasindan yana olmamakla beraber, eski veya anlamsiz kanunlar icin yada tehlike yaratmayacak durumlarda esneklik gosterilebilecegini dusunuyorum ki cam filmi konusu bunun icindedir.

Cok net konusmak istemem konuya cok hakim degilim ama hicbir polis elini kolunu arabamdan iceri sokupta cam filmimi sokemez. Cunku araclarimiz sahsimiza ait olmakla beraber haneye tecavuz olarakta nitelendirilebilir bir durum gibi geliyor bana. Bu sebepten artik cogu polis filmi sizin sokmenizi istiyor.

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Sent from Tapatalk for Galaxy Note
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Yürürlüğe girmemiş daha arkadaslar.
            sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

yakın zamanda bir değişiklik olacağını sanmıyorum

Yorum Yap

Olsa islemez. Bir ara cok ciddi takiliyorlardi . Suu sira abartili bir durum olmadigi surece skmti yasatmiyorlar

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Olsa islemez. Bir ara cok ciddi takiliyorlardi . Suu sira abartili bir durum olmadigi surece skmti yasatmiyorlar
                  GRKM, sen yakisikli adamsin. Bide yaptigin isten dolayi nasil hitap edilmesi gerektigini biliyorsun. :-) Sana kim problem cikartabilir ki?

P.S: Eger bir dava dusmus ise bu digerleri icin emsal sayilabilir. Ha, tabii sizinle ugrasirlarsa sizinde ugrasmaniz gerekebilir. Tabii 'Ankara Antlasmasi'na gore bizim Avrupa icin vizeye ihtiyacimiz olmasada hic bir zaman vizesiz gidemedigimiz gibi -hatta ve hatta- international alan sayilan havaalanlari icin bile 'transit' vizeye tabii tutuldugumuz gibi.... Sirtina vur lokmayi ALL4 modeli devam ettikce EVET bu problem devam eder.

WishItalyman

Yorum Yap

Bu sebebten dolayı herkezi Tayland ın Pattaya kasabasında yaşamaya davet diyorum değilmi Murat Sayaroğlu Abimiz

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Bu sebebten dolayı herkezi Tayland ın Pattaya kasabasında yaşamaya davet diyorum değilmi Murat Sayaroğlu Abimiz
                      Eveeeet;
                      Cooperscem Bar acacak
                      Wishman Dalis Klubu
                      Alienlove Boat kiralayacak
                      Gokhan'a bir Deri Ceket shop
                      Haktan internet sayfalarinin getirisini Pattaya'da yiyecek.

Var mi arttiran?

Wishutopikman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Haktan internet sayfalarinin getirisini Pattaya'da yiyecek.

Var mi arttiran?

Wishutopikman
                        abi benim bi tek kendime ait blogum var ne getirisi )
                        Buranin bir geliri veya kar amaci yokki..

Ama istersen hesap numarami veriyim sen bi getiri yapiver
                        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aaa haktan gecen ay googledan gelen 100982348234 doları yok sayıyorsun hic doymuyor bu adam para para anca :P
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Aaa haktan gecen ay googledan gelen 100982348234 doları yok sayıyorsun hic doymuyor bu adam para para anca :P
                            aydan gelen huya gider
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Wışmanım Dubaide yedi Haktan paraları hergun Aventador mu kiralanır :P
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X