Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

www.prodrive.com

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

www.prodrive.com

Merhaba arkadaşlar,
    phuket te Tesadüfen www.prodrive.com firmasının sahibi ve başmühendisi ile tanıştım. Firmasının özellikle Mini cooper üzerine güzel çalışmaları var. Kendisinin bana söylediği düzenli ve sağlıklı çalışması için Max 260 hp yeterli diyor. Firma daha çok rally car ürettiği için torq a yükleniyorlarmış. Adama lam ı ve Aren i izleteceğim bir de Serkan Eker ( isimden tam emin Değilim ama öğreneceğim) isimli Türk ralli pilotunun bu firma ile çalıştığını söyledi. Adam bir süre benim otelde misafirim olacak. Sitede ilginizi çeken birşey olursa buradan yazabilirsiniz ben de kendilerine iletirim.
    Serkan
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    phuket te Tesadüfen www.prodrive.com firmasının sahibi ve başmühendisi ile tanıştım. Firmasının özellikle Mini cooper üzerine güzel çalışmaları var. Kendisinin bana söylediği düzenli ve sağlıklı çalışması için Max 260 hp yeterli diyor. Firma daha çok rally car ürettiği için torq a yükleniyorlarmış. Adama lam ı ve Aren i izleteceğim bir de Serkan Eker ( isimden tam emin Değilim ama öğreneceğim) isimli Türk ralli pilotunun bu firma ile çalıştığını söyledi. Adam bir süre benim otelde misafirim olacak. Sitede ilginizi çeken birşey olursa buradan yazabilirsiniz ben de kendilerine iletirim.
    Serkan
    Dogrudur Prodrive MINI nin WRC arabasini olusturan firmadir, Serkan Eker de cok yakin bir arkadasimin arkadasi ve Turkiyede MINI ile yarisiyor.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hah tamam işte o firmanın sahibi de şu anda benim otelde konaklıyor. Birşey istiyorsanız söyleyin ( sponsorluk Hariç )
      Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hah tamam işte o firmanın sahibi de şu anda benim otelde konaklıyor. Birşey istiyorsanız söyleyin ( sponsorluk Hariç )
        Sponsora ihtiyac yok Allaha sukur adimiz yeter Onun haricinde selam soyle ne diyim adamlar cok buyuk
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
        X