Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben de gerci ilk bolumunu izledim sadece, ama zaten ozan guveni cok severim, adam baya iyi oynuyor
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Evet sessiz kalan grnumuza dizi onerelim biraz
1- La Casa De Papel 2 sezonluk harika bir dizi
2- Altered Carbon 1 sezonluk guzel bir dizi
Iyi seyirler.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Askincim bu aralar Stranger Things i seyretmeye basladim enteresan ama daha basindayim bakalim saracak mi bilemiyorum, herkesin dilinde La Casa De papel zaman yaratip baslamam lazim Altered Carbon cok enteresan bir hikaye bu arada degisik dusunulmus.
Askincim bu aralar Stranger Things i seyretmeye basladim enteresan ama daha basindayim bakalim saracak mi bilemiyorum, herkesin dilinde La Casa De papel zaman yaratip baslamam lazim Altered Carbon cok enteresan bir hikaye bu arada degisik dusunulmus.
Stranger Things dizi camiasında çıkmış en mükemmel şeylerden biri.. Apayrı bir güzelliği var dizinin , benim kesinlikle en iyi 5 dizi favorilerime girer.. Ama özellikle stephen king ve 80 ler sevenler için.. Çünkü dizi o yılları sevenlere o yıllarda çocuk olanlara hitap ediyor.. It , Stand by me , The Monster Squad gibi 80'ler filmlerinden esinlenilmiş..
Battlestar Galactica
Sons Of Anarchy
Deadwood
X-Files
24
Coupling (ingiliz versiyonu)
Firefly
Band Of Brothers
The Pacific
Rome
True Dedective
Penny Dreadfull
House M.d
Dexter
Daredevil
The Punisher
Hannibal
Preacher
Hereos
Supernatural
Walking Dead
Game of thrones
Lost
Prison Break
Fringe
Breaking Bad
Sarah Connor Chronicles (Termiantor sevenlere)
Spartacus
Vikings
Blue Mountain State
How i met your mother
The Originals
True Blood
Battlestar Galactica
Sons Of Anarchy
Deadwood
X-Files
24
Coupling (ingiliz versiyonu)
Firefly
Band Of Brothers
The Pacific
Rome
True Dedective
Penny Dreadfull
House M.d
Dexter
Daredevil
The Punisher
Hannibal
Preacher
Hereos
Supernatural
Walking Dead
Game of thrones
Lost
Prison Break
Fringe
Breaking Bad
Sarah Connor Chronicles (Termiantor sevenlere)
Spartacus
Vikings
Blue Mountain State
How i met your mother
The Originals
True Blood
Ek olarak ingiliz yapımları seviyorsanız
Dr.Who
Torchwood
Sherlock
Misfits
aklıma gelenler bunlar
Valla süper
- 34 KS 13092014 cooper S - 34 TM 80312006 GP - 34 BKS 902009 JCW- (DEV20) Project 400+ - 34 NOS 332003 Cooper S
Yorum Yap